Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Γραμματέας ΓΣΕΕ στον realfm: Ελεος, δεν προβλέπεται να πάρουν σύνταξη οι χήρες των σιδηροδρομικών του Ιntercity (Ακούστε την δήλωση)


Κοινοποιήστε την σελίδα στο fb: ΟΧΙ στο άρθρο 12 ν.4387/2016
και του Συλλόγου: http://aksia124387.blogspot.gr/


ΣΧΟΛΙΟ: Συλλυπητήρια στις οικογένειες.......και καλό κουράγιο.


Το <<κοινωνικό πρόσωπο>> της 1ης φοράς Αριστεράς του Αλέξη,του Πάνου και του <<κυριλέ μαντηλάκια στο πέτο>> Κατρούγκαλου σε όλο του το ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!  Τελικώς απέναντι στη νέα πραγματικότητα (που μας έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)  είναι δυστυχώς όλη η Ελληνική κοινωνία!!! 

Ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας σιδηροδρομικών Νίκος Κιουτσούκης και νυν Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ καυτηρίασε τον νόμο Κατρούγκαλου και τις προβλέψεις του για περιπτώσεις όπως το δυστύχημα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ήταν κατηγορηματικός, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ότι οι χήρες των δύο σιδηροδρομικών δεν θα πάρουν σύνταξη.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν θα πάρουν. Εδώ πρέπει να στηλιτεύσουμε αυτόν τον περιβόητο, ανάλγητο, νόμο του κ. Κατρούγκαλου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τι προβλέπει:.............
δε πα να εργάζεται ο άλλος 25-30 χρόνια αν είναι κάτω των 55 ετών, η χήρα θα πάρει για τρία χρόνια σύνταξη και ναι μεν αν φτάσει σε αυτά τα τρία χρόνια το 55ο της ηλικίας της θα ξαναπάρει στα 67, ενώ αν δεν το φτάσει και γίνει 54 δεν πρόκειται να πάρει ποτέ τη σύνταξη του ανδρός της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα: «Και λες. Ελεος ρε παιδιά, έλεος. Αυτός ο άνθρωπος, αυτοί οι δύο συνάδελφοί μου, ο ένας εκ των δύο ήταν 55 ετών και έχει αφήσει πίσω του τη γυναίκα του και 3 παιδιά. Και ο άλλος ήταν 43 ετών και έχει αφήσει ένα παιδί και μία γυναίκα. Δηλαδή τα παιδιά τους τι θα κάνουν; Δεν πρέπει κάποτε αυτή η πολιτεία να σκέφτεται τον πολίτη;

«Μέχρι πότε μπορούν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο και να σκέφτονται με τέτοιους τρόπους το πως θα περικόψουν δηλαδή χρήματα τα οποία έχουν καταβληθεί από τους εργαζόμενους μέσω των υψηλότατων ασφαλιστικών εισφορών. Δεν μπορεί να σκέφτονται μόνο πως πρέπει να ελαφρυνθούν οι εργοδότες, που καλά κάνουν κι έτσι πρέπει να γίνει, να ελαφρύνονται οι εργοδότες για να ανοίγουν θέσεις εργασίας, αλλά τα χρήματα που έχουν καταβάλει οι εργαζόμενοι, ακόμα και σε τέτοια περίπτωση, δηλαδή δυστυχήματος εν ώρα εργασίας και απώλεια ζωής, να μην δικαιούται η χήρα τη σύνταξη του ανδρός της».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ και ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ κ. ΝΙΚΟΣ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨