Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Στέρεψαν τα δάκρυα στον Τύρναβο στην κηδεία του αδικοχαμένου Ανθυποσμηναγού - Συγκλονιστικός ο επικήδειος


ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε) Του Κώστα Τσόλα / www.eleftheria.gr
Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης έγινε χθες στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στον Τύρναβο η κηδεία του πρόωρα θανόντα ανθυποσμηναγού Γεωργίου Χ. Λιάκου 38 χρόνων. 
Η είδηση του θανάτου του 38χρονου Τυρναβίτη, εν ώρα υπηρεσίας στη......... Μύκονο, έπεσε στη μικρή κοινωνία του Τυρνάβου ως κεραυνός εν αιθρία και βύθισε στο πένθος τόσο τη σύζυγό του Μαρία, τα δύο του παιδιά, που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο, τον Χρήστο και τη Θωμαή, τους πολυαγαπημένους του γονείς, τους συγγενείς και τους πολλούς φίλους.

 Όλη η πόλη του Τυρνάβου έκλαψε για τον πρόωρο χαμό του παλικαριού. Ρίγη συγκίνησης γέμισαν το ναό του Αγίου Ιωάννη και τον αύλειο χώρο ο οποίος είχε κατακλυστεί από εκατοντάδες Τυρναβίτες αλλά και συναδέλφους του.
Συγκλονιστικός ο επικήδειος λόγος του επισμηναγού (ΕΑ) Τσιριγώτη Άνθιμου και διοικητή του ο οποίος βαθιά συγκινημένος για τον πρόωρο χαμό του στελέχους του μίλησε για την προσωπικότητά του σημειώνοντας ότι η Πολεμική Αεροπορία στερείται ένα ικανότατο στέλεχος, η απώλεια του οποίου σκορπίζει αβάστακτο πένθος στους συναδέλφους του. 

Και συνέχισε σημειώνοντας: «Αυτή είναι η μοίρα του ανθρώπου. Έρχεται και φεύγει προτού πραγματοποιήσει τα ευγενικά του όνειρα». Και ο κ. Τσιριγώτης κατέληξε εμφανώς συγκινημένος απευθυνόμενος στον αείμνηστο Γιώργο Λιάκο: «Ίσως θα έπρεπε να σου πω περισσότερα, ο βαθύς μου όμως πόνος πνίγει τις λέξεις μου. Αλλά όσα και αν σου πω θα είναι λίγα. Δεν εκφράζονται δυστυχώς με λόγια, αυτά που όλοι μας αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε. Σου απευθύνουμε τον ίστατο χαιρετισμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και ας αναπαύεσαι εν ειρήνη. Ο Πανάγαθος Θεός ας απαλύνει τον πόνο των οικείων σου και ας τους δώσει κουράγιο, υπομονή και παρηγοριά».

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης καθώς και αντιπροσωπείες αξιωματικών από την 110 Πτέρυγα Μάχης και το ΑΤΑ με επικεφαλής τον επιτελάρχη του ΑΤΑ ταξίαρχο (Ι) Αθανάσιο Σταθιά. Τιμές στο νεκρό απέδωσαν άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας και η στρατιωτική μπάντα της 1ης Στρατιάς, με υπεύθυνο τελετάρχη τον επισμηναγό Ευάγγελο Κρεμαστά.

Στον ανθυποσμηναγό Γεώργιο Χρ. Λιάκο η Πολεμική Αεροπορία απένειμε το Παράσημο της Ευδόκιμου Υπηρεσίας Α΄ Τάξης και το ξίφος του. Στη σορό του στέφανα κατέθεσαν ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Δημήτρης Βίτσας καθώς επίσης ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Βαΐτσης, ο αρχηγός ΑΤΑ αντιπτέραρχος Χριστοδούλου και ο διοικητής της 6ης Μ.Σ.Ε.Π. επισμηναγός Τσιριγώτης, με έδρα τη Μύκονο όπου υπηρετούσε ο άτυχος ανθυποσμηναγός.

πηγη: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_14.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨