Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ασφαλιστικό:Οι ΜΟΝΟΙ που απουσιάζαμε από την Βουλή ήμασταν εμείς. Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας! (ΒΙΝΤΕΟ)


Όταν ήμασταν στην ενέργεια  λέγαμε ότι : ένα από τα πολλά  καλά χαρακτηριστικά ενός καλού Αξιωματικού ήταν και το χαρακτηριστικό της "επίβλεψης της εφαρμογής των εντολών του" στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έπρεπε αλλά και της  συνεχιζόμενης ενημέρωσης του επί του θέματος για την επίτευξη του Τελικού Αντικειμενικού Σκοπού (ΑΝΣΚ).

Δυστυχώς απ΄ότι φαίνεται σήμερα που ήμαστε στην αποστρατεία αυτό το χαρακτηριστικό το έχουμε <<ξεχάσει>>;;;  να περάσαν και τα χρόνια;;;; ή κάτι άλλο συμβαίνει που δεν γνωρίζουμε εμείς οι απλοί Απόστρατοι ;;;;;;

Όλοι οι κοινωνικοί φορείς (μα όλοι) βρισκόταν στην Βουλή και μίλησαν στην επιτροπή για το Ασφαλιστικό για τον πόνο τους και την ένδεια τους εκτός των Αποστράτων ( ευτυχώς μας διέσωσαν οι συνάδελφοι των Σ.Α. και της Π.Ο.Σ. με την παρουσία τους) 

Διαμαρτύρονται λέει οι 3 Ε.Α.Α. "ότι στείλαμε επιστολή και δεν μας καλέσατε"  στον Πρόεδρο της επιτροπής....... 

και γιατί ορέ παιδιά δεν τον <<δεσμεύσατε>> στέλνοντας την ίδια επιστολή  στις 7/3/16 ταυτόχρονα σε όλα τα Κοινοβουλευτικά κόμματα της Βουλής ώστε να είναι σίγουρη η πρόσκλησή μας;;;;;;

και εάν ο κ. Πρόεδρος μας  ξεχνούσε (πράγμα αδύνατον) κάποιο απ΄όλα τα κόμματα  θα μας καλούσε χτυπώντας μας έτσι <<φιλικά>> την πλάτη πιστεύοντας ότι <<θα μαζέψει>>>  τα 120.000 ψηφαλάκια μας που επικαλούμαστε συνεχώς στις επιστολές μας!!!!!

Παραδεχτείτε το  εκεί στις 3 Ε.Α.Α. κάνατε στο συγκεκριμένο θέμα "ΛΑΘΟΣ" (κάνοντας τώρα περνώντας οι ημέρες νηφάλια την αυτοκριτική σας) σας τα είπε και ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΑΣ εδώ και ένας απλός Απόστρατος εδώ

Μήπως τελικώς βγάζουμε τα μάτια μας ΜΟΝΟΊ μας;;;; 

πολλοί  Απόστρατοι πλέον λένε ότι γίνετε  ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ (επ΄ουδενί δεν το ασπαζόμαστε) γιατί απ΄όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον για την Ε.Α.Α.Α.<<τρέχει>> καινούργιος άνεμος από καινούργια πρόσωπα που παρακολουθούν τις εξελίξεις καθημερινά μέσα απ΄τα κοινωνικά δίκτυα Facebook κ.λ.π. και όφειλαν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου στα Προεδρεία των Ενώσεων. «ὧ γέγονε, γέγονε»

Δείτε σε βίντεο της Βουλής πως αλλά και πόσοι κοινωνικοί φορείς ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ απ΄τα κόμματα ακόμη και απ΄τον Πρόεδρο της Επιτροπής!!!

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι όσοι είχαν το θέμα κατά πόδας  πέτυχαν να μιλήσουν για το Ασφαλιστικό στη Βουλή εκτός δυστυχώς από εμάς ......




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨