Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές από την Ε.Α.Α.Α./Παράρτημα Θεσσαλονίκης

aeroporiapostratos: Στον Πρόεδρο στα μέλη του Δ.Σ. και στους Αποστράτους συναδέλφους του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για το νέο έτος 2015!
   
Ο Πρόεδρος 
και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος  Θεσσαλονίκης
Εύχονται
Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας. 
Ας είναι.......το ξεκίνημα του 2015 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής.
Χρόνια πολλά & Καλή Χρονιά!

Ο Πρόεδρος 
Ιωάννης Γιαπουτζίδης 
Σμχος ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨