Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ο τρόπος υλοποίησης της απόφασης ΣτΕ δείγμα γραφής - πυγμής της Κυβερνητικής ισχύος.


Γράφει ο Γιώργος Δ Ροΐδης Πρόεδρος ΑΝΕΑΕΔ
(Σ.Σ Οι θέσεις και απόψεις που εκφράζονται στο παρόν είναι προσωπικές)

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση από την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ μέχρι και την έκδοσή της είχε όλο το χρόνο να μελετήσει, να αποφασίσει και να σχεδιάσει το τι θα κάνει σχετικά με τις αποφάσεις του ΣτΕ που δικαίωναν τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των Ε.Δ και των Σ.Α.
Αυτή μου η άποψη εδράζεται στο ότι δεν μπορεί κάποιος που κυβερνά, να έχει υπ’ όψη του μια τόσο........
σοβαρή πληροφορία και να παραμένει απαθής αναμένοντας την επίσημη επιβεβαίωση. Ενισχυτικό αυτής της άποψης αποτελούν τα παιχνίδια των κυβερνητικών διαρροών για τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον συλλογισμό, από την ημέρα της δημοσίευσης των αποφάσεων, έχει αρχίσει η εφαρμογή ενός καλοδουλεμένου σχεδίου με στόχο την μη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ ή μάλλον την εφαρμογή τους κατά το δοκούν και πάντως όχι επ’ ωφελεία μας αλλά εις βάρος μας.

Εδώ θα ήθελα να προλάβω την ερώτηση του καλόπιστου « μα γιατί ;; τι έχει η Κυβέρνηση εναντίον των ε.ε και ε.α στελεχών των Ε.Δ και των Σ.Α ;;;» και να του πω ότι μπορεί να μην έχει κάτι εναντίον μας, αν και με τις μέχρι σήμερα ενέργειες τους οι μνηνονιακές Κυβερνήσεις έχουν δείξει ακριβώς το αντίθετο (αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθούμε και θα ασχοληθούμε ξεχωριστά), αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το θέμα της υλοποίησης αυτών των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν τα στελέχη των Ε.Δ τα οποία έχουν και περιορισμένες δυνατότητες αντίδρασης, θα αποτελέσει την απάντηση της Κυβέρνησης προς όλες τις κοινωνικές ομάδες που ελπίζουν. Θα είναι το δείγμα γραφής της πυγμής και της Κυβερνητικής ισχύος.

Το μήνυμα, κατά τους κυβερνώντες, πρέπει να είναι απλό και ηχηρό. Εμείς Κυβερνάμε και κανείς άλλος γι’ αυτό μην αντιδράτε γιατί είναι άσκοπο, μην αμφισβητείτε τις αποφάσεις μας απλά εφαρμόστε τες, μην ελπίζετε στην συνδρομή οποιουδήποτε ούτε καν σε αυτή της Δικαστικής εξουσίας γιατί εμείς αποφασίζουμε, μην αμφισβητείτε την δύναμή μας.

Συνάδελφοι δεν υπάρχουν πια άλλα περιθώρια. Η συσπείρωση και αντίδρασή μας αποτελούν μονόδρομο.

Ενώσεις, Ομοσπονδίες, Σύλλογοι, Σύνδεσμοι, Φορείς ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, η ευθύνη των οποίων είναι πολύ μεγάλη, ότι δεν έκαναν μέχρι χθες πρέπει να το κάνουν τώρα, σήμερα γιατί πολύ φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει αύριο.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨