Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Χαρδούβελη – ενστόλων – νέα συνάντηση τη Δευτέρα

Με τη συμμετοχή του Χρήστου Σταϊκούρα

Σχόλιο: Θυμηθείτε το!!! Την Δευτέρα θα απαντήσουν τα ίδια!!! 
Ότι είχε απαντήσει πρόσφατα στους Αποστράτους ο Σταϊκούρας.

 .........όσον αφορά την καταβολή-επιστροφή των αναδρομικών των δύο περίπου ετών, τους είπε (Σταϊκούρας) ότι είναι υποχρεωμένος να ζητήσει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου και να συνεννοηθεί με τον κ. Πρωθυπουργό και τον κ. Βενιζέλο για την εξεύρεση της χρηματοδοτικής πηγής , πράγμα το οποίον σχετίζεται ευθέως με τον τρόπο και τον χρόνο επιστροφής των χρημάτων.

Στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη μετέβησαν σήμερα Τρίτη εκπρόσωποι των ενστόλων, ζητώντας να πληροφορηθούν το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των αποφάσεων του ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθολογικών τους.

Όπως ανέφεραν αμέσως μετά ........«δεν έλαβαν κάποια ουσιαστική απάντηση, ωστόσο ορίστηκε νέο ραντεβού για τη Δευτέρα το πρωί, στο οποίο θα είναι παρών και ο καθ’ ύλην αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨