Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Oι ευρωκάλπες στις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή στήνονται οι ευρωκάλπες στις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τη σκυτάλη των ευρωεκλογών παίρνουν οι πολίτες στη...... 
Λετονία (εκλέγει 8 ευρωβουλευτές),
τη Σλοβακία (13) και
 στο μικρό νησί της Μάλτας (6),
 ενώ για δεύτερη μέρα συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στην Τσεχική Δημοκρατία (21).

Ήδη οι πολίτες σε Ολλανδία και Βρετανία έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα για το Ευρωκοινοβούλιο, χώρες που βγάζουν μεγάλο αριθμό ευρωβουλευτών, 26 και 73 αντίστοιχα.

Στην Ιρλανδία (11 ευρωβουλευτές) η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, πέντε μήνες μετά την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και τον μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ και της Ε. Ε.


Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η οποία πραγματοποιείται μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών στις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ανακοινωθούν το βράδυ της Κυριακής, μετά το κλείσιμο της κάλπης και στα τελευταία εκλογικά τμήματα, ανάμεσά τους και τα ελληνικά.

Το σύνολο των ευρωβουλευτών που θα αναδείξουν οι εκλογές για τη σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου ανέρχεται στους 751 για τις 28 χώρες- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, μαζί με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨