Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

251 ΓΝΑ: Απογευματινά ραντεβού (Όλο το πρόγραμμα)


Από 13:00 έως 16:00 στα πρότυπα των πρωινών τακτικών ιατρειών

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η ΕΑΑΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του στόχου (Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μελών) για το 2014 συναντήθηκε για άλλη μια φορά (Πρόεδρος-Αντιπρόεδρος-Υπεύθυνος Υγειονομικών Θεμάτων) με την Διοίκηση του 251 ΓΝΑ προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι και τον τρόπο επίλυσης αυτών. Κατά την συνάντηση διευκρινίστηκαν-αποφασίστηκαν τα παρακάτω 
α. Διευκρινίστηκε ότι λειτουργούν απογευματινά τμήματα από 13:00 έως 16:00 στα πρότυπα των πρωινών τακτικών ιατρειών ως ακολούθως:

(1) ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ 2η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(2) ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(3) ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 1η & 3η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(4) ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(5) ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(6) ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(7) ΟΔΟΝΤ.-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ 1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(8) ΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

(9) ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(10) ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(11) ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ 1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

(12) ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ 1η & 3η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

β. Αποφασίστηκαν:

(1) Να προγραμματίζονται σε καθημερινή βάση 5 επιπλέον ραντεβού μόνο για αποστράτους στο οδοντιατρικό τμήμα.

(2) Οι συνάδελφοι οι όποιοι πραγματοποιούν εξετάσεις στο ΓΝΑ να προσκομίζουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων τους στα αντίστοιχα εξωτερικά ιατρεία που θα τους δέχονται μετά το πέρας των προγραμματισμένων ραντεβού.

γ. Τονίστηκε και πάλι, η σπουδαιότητα της έγκαιρης ακύρωσης των ραντεβού μέσω του αρμόδιου γραφείου ή του τηλεφωνικού κέντρου. Προσοχή! Είναι επιτακτική ανάγκη για έγκαιρη ακύρωση των ραντεβού, δεδομένου ότι, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 50% των προγραμματισμένων ραντεβού δεν προσήλθαν, χωρίς προηγουμένως να τα έχουν ακυρώσει, με αποτέλεσμα ο προγραμματισμός να γίνεται σε μακρό χρόνο. Επισημαίνεται η πρόθεσης της Διοίκησης του 251 ΓΝΑ και της ΕΑΑΑ για συνεχή συνεργασία προς επίλυση των παρουσιαζομένων προβλημάτων. 

Εκ της  ΕΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨