Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Καληνύχτα Μετοχικά Ταμεία


Ο Πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού έχει αποστείλει προς το ΓΕΝ/ΔΚΕ από 14 Απριλίου 2014 έγγραφο με το οποίο καταγράφει λεπτομερώς τις αρνητικές διατάξεις που θεσπίστηκαν με το τελευταίο νομοσχέδιο και επηρεάζουν καθοριστικά τα Μετοχικά Ταμεία.
Κλείνει δε το έγγραφο ζητώντας τις παρακάτω διευκρινήσεις:......
α. Τη συμμετοχή ή συναίνεση του ΥΠ.ΕΘ.Α. στις νομοθετικές ρυθμίσεις του ν. 4254/2014 (ΦΕΚ Α’ 85, 7 Απρ 2014) που αφορούν στα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ. καθώς και την προηγηθείσα τυχόν κοστολόγησή τους ως προς τις επιπτώσεις στα Ταμεία αυτά.

β. Την πιθανή εμπλοκή του ΥΠ.Ε.Κ.Α. στον κύκλο ευθύνης του ΥΠ.ΕΘ.Α. όσον αφορά στα θέματα των Μετοχικών Ταμείων των Ε.Δ. και την οριοθέτησή της, λόγω της διαπιστούμενης συνεχούς διολίσθησης αρμοδιοτήτων.
γ. Την εξέλιξη της υλοποίησης των νομοθετικών προτάσεων ανωτέρω παραγράφου 5.
Φυσικά και δεν αναμένουμε να δοθεί καμία διευκρίνιση ή και αν δοθεί προφανώς θα αποκρύπτει επιμελώς την αλήθεια. Διότι ενώ «ο κόσμος το έχει τούμπανο» ότι τα Μετοχικά πλέον με μαθηματική ακρίβεια μετατρέπονται σε επικουρικά εκεί στο ΥΕΘΑ το έχουν «κρυφό καμάρι».
Το ερώτημα που μας γενάται είναι σε τι ακριβώς ενέργειες έχει προβεί η ΕΑΑΝ η οποία είναι και αποδέκτης του εγγράφου. Επίσης ο πρώην Πρόεδρος του ΜΤΣ, κατά την λαμπρή τελετή της παρασημοφόρησης του από τον πολιτικό του προϊστάμενο για τις υπηρεσίες που προσέφερε, ανέφερε κάτι για το συντελούμενο έγκλημα;
Εάν κάποιος λάβει απαντήσεις παρακαλούμε να μας τις κοινοποιήσει για να τις αναρτήσουμε και εμείς στο χώρο αυτό.


Όλο το έγγραφο του Προέδρου του ΜΤΝ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨