Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Σ.Ε.Ε.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αρ. 91/12 Μαΐου 2014
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αρ. 91/12 Μαΐου 2014

Με πλήρες ψηφοδέλτιο συμμετέχει στις Ευρωεκλογές ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, μετά την οριστική ανακήρυξη των συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο.

Σημειώνεται ότι το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ανακήρυξε 43 κόμματα, εκ των οποίων μόνον......
18 έχουν πλήρεις συνδυασμούς, δηλαδή 42 υποψηφίους. Το γεγονός δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς οι συμπληγάδες του συστήματος, οι παγίδες της εκλογικής νομοθεσίας και οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες είναι απαγορευτικές, ώστε ένα κόμμα χωρίς «άδηλους» πόρους και διαπλοκή με τα ΜΜΕ και την εξουσία, να μετέχει ισότιμα στην εκλογική διαδικασία.

Από τα «μικρά», αλλά όχι αδύναμα, κόμματα αυτής της αναμέτρησης, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αποδεικνύει ότι καμιά θυσία δεν είναι αρκετή όταν πρόκειται για το καλό της Πατρίδας μας. Με αυτοθυσία και αυταπάρνηση συσπειρώνουμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις στον αγώνα διάσωσης της Ελλάδας και ζητούμε επάξια την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Τώρα πια δεν έχουμε δικαιολογία. 
Έχουμε επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨