Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΜΤΑ: Οι νέες τιμές των Μεριδίων Μερίσματος & ΕΚΟΕΜΑ . Δείτε το ΦΕΚ των νέων τιμών!!!



"Δικαίωση για το aeroporiapostratos"  

Μετά τα επανειλημμένα δημοσιεύματα του Ιστολογίου μας της τελευταίας 5ετίας για τα χαμηλότερα όλων των Μετοχικών Ταμείων  Μέρισμα & ΕΚΟΕΜΑ του Μ.Τ.Α ........ αλλά και του θετικού προσήμου στα οικονομικά του Ταμείου  (πλεονασματικά έτη από το 2015 ......) λόγω των μεγάλων περικοπών στα Μερίσματα ............πέραν του 50% στους Μερισματούχους Αποστράτους..........επιτέλους σήμερα έρχεται μία μικρή δικαίωση αύξησης στις τιμές των μεριδίων μας .........

Δείτε το ΦΕΚ των νέων τιμών.....

Με την πληρωμή Απριλίου και αναδρομικά από της 9 Μαρτίου δημοσίευσης  στο ΦΕΚ.......




8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν και αγωνίστηκαν επισήμως και ανεπισήμως και ο καθένας στον τομέα του, από τα Στελέχη του ΜΤΑ μέχρι τον κ. ΥΕΘΑ, για την επίτευξη του εν λόγω σκοπού, παρόλες τις ''αντιξοότητες'', που φέρνει μία ικανοποιητική ''ανάσα'' στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε αλλά και εν μέσω πανδημίας......

    Τώρα 02-04-21 θα πληρωθούμε τα μερίσματα με τις νέες διαμορφωμένες τιμές για τον Απρίλιο, αλλά και το υπόλοιπο του Μαρτίου (22/31), καθόσον η ισχύς της απόφασης ισχύει από την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (09-03-21).

    Επίσης αναμένεται και η κατάργηση της κράτησης του Ν.4093 (όποια αναλογεί σε κάθε Συνάδελφο), με σχετική τροπολογία στην Βουλή καιαναδρομικότητα από 01-01-21)......

    Υπτχος ε.α Γούδας Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΤΑ με τα πλεονασματικά οικονομικά έτη απο το 2015 και μετά, γιατί στις πρόσφατες δίκες για καταβολή συμπληρωματικού εφάπαξ,προέβαλλε δεινή οικονομική κατάσταση και τις φερόμενες αιτίες που προκάλεσαν αυτή?
    Τόσο δύσκολο ήταν να αποκαταστήσει έγκαιρα χωρίς δίκες μια τεράστια αδικία που συντελέσθηκε στην απονομή διαφορετικού Εφάπαξ βοηθήματος ακόμη και μεταξύ ομοιοβάθμων συμμαθητών στο τέλος του 2012 και αρχές 2013 με τα ίδια ακριβώς χρόνια υπηρεσίας?
    Πότε σκοπεύει να αποκαταστήσει και χωρίς συγνώμη, την χρονίζουσα επί μια σχεδόν 10 ετία τεράστια αδικία ύστερα και από τη πρόσφατη θετική έκβαση των εναγόντων των δικαστικών αποφάσεων για ευτελή στο σύνολο ποσά για τα οικονομικά του ταμείου?
    Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ
    με την όποια καθυστέρηση του,να καταβάλλει τον επιδικασθέντα νόμιμο της υπερημερίας τόκο επί της προκύπτουσας θετικής διαφοράς που ορίζεται στο 6% ετησίως, από της επιδόσεως της αγωγής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΟΑΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΜΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΤΑ ΚΑΙ ΕΛΟΑΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε συνέχεια του από 10-03-21 σχολίου μου ανωτέρω, διευκρινίζεται ότι μετά από νεώτερες πληροφορίες,την 05-05-21 τελικά θα πληρωθούμε, λόγω τεχνικών προβλημάτων και προβλεπόμενων διαδικασιών, τα μερίσματα με τις νέες διαμορφωμένες τιμές για τούς μήνες Μάιο - Απρίλιο, αλλά και το υπόλοιπο του Μαρτίου (22/31), καθόσον η ισχύς της απόφασης ισχύει από την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (09-03-21).

    Υπτχος ε.α Γούδας Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεεε οχι κ. Γούδα να δίνουμε και συγχαρητήρια για να γίνουν επιτελους τα αυτονόητα.Θεσμικά το Δ.Σ. τοτ ΜΤΑ είναι υποχρεωμένο να εισηγείτε λύσεις υπέρ των μελών του. Όταν οι απόστρατοι έχουν χάσει τα 3/4 στο μέρισμά τους και όταν το ταμείο είναι πλεονασματικό τα τελευταία 5 χρόνια, έπρεπε εδω και 2 χρόνια να κάνουν τις αυξήσεις και οχι να αυξάνουν τα κατατεθικά αποθέματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την πιο λογικη απαντηση ο Υπτχος ε.α Γούδας Αλέξανδρος την εδωσε και συμφωνω.Πολυ καλη διευκρινηση ο Ανώνυμος Πέμπτη, Μαρτίου 11, 2021 11:08:00 π.μ.
    Το πορταλ ειναι εξαιρετικα χρησιμο ενημερωσης και εγκυροτατο.
    Τους ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τις ευχαριστίες σας σε υπερθετικό βαθμό....περί εγκυρότητας...

      Διαγραφή
  7. Ο ΕΛΟΑΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΞΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΤΑ(ΝΠΔΔ) ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΥΝΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΟΑΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 27!!! {ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑΓΟΜΕΝΟ ΜΤΑ-ΕΛΟΑΑ!!!}...-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨