Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Αλλαγές στο Β.Ο.Ε.Α. / Μ.Τ.Α.: Τροποποιήσεις με ΚΥΑ Σκυλακάκη & Παναγιωτόπουλου στις κρατήσεις & στα καταβαλλόμενα ποσά (Εισφορές έως το 2003: στα 7,80 πλέον η απόδοση αντί των 11 ευρώ)


Μετά από εισήγηση υπ’ αρ. 15/22-7-2020 του Διοικητικού Συμβουλίου του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας (Μ.Τ.Α.).......

1. Ειδικά για τα ασφαλισμένα παιδιά μετόχων και μερισματούχων του Μ.Τ.Α., για τα οποία έχουν καταβληθεί εισφορές που αφορούν σε χρόνο ασφάλισής τους πριν από την 1η Ιανουαρίου 2004, ο υπολογισμός του συνολικού ποσού του βοηθήματος προκύπτει ως εξής:........

  • α. Για τον χρόνο από την έναρξη της ασφάλισης μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2003  επτά ευρώ και ογδόντα λεπτών (7,80 €) 
ΒΟΕΑ = Δικαιούμενα μερίδια * 7,80 * 60 * αριθμό μηνών ασφάλισης 
300
  • β. Για τον χρόνο ασφάλισης από την 1η Ιανουαρίου 2004 και εφεξής, το βοήθημα υπολογίζεται με βάση τα προβλεπόμενα..................
Δείτε την νέα ΚΥΑ  που σας παρουσιάζει κατ΄ αποκλειστικότητα το aeroporiapostratos .....




  • Για να δείτε τις μέχρι τώρα παροχές  του ΒΟΕΑ στην ιστοσελίδα του Μ.Τ.Α. 
πατήστε ΕΔΩ  

5 σχόλια:

  1. Πολυ σωστο οτι καταβαλεις αυτην την ανταποδοση θα λαμβανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή συμπερασματικά το ΒΟΕΑ που θα παρέχεται από εδώ και πέρα θα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερρο του προηγουμένου?

    Υπτχος ε.α Γούδας Αλέξανδρος
    6983498179

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στον κ. Γούδα
    Αρμόδιο για να σας απαντήσει κ. Γούδα στο ερώτημά σας είναι το Δ.Σ. του ΜΤΑ.....αν προκύπτει πλέον μεγαλύτερο ή μικρότερο ΒΟΕΑ (όπως ερωτάτε)......απευθυνθείτε στις υπηρεσίες του Μ.Τ.Α. Από τον ΙΟΥΛΙΟ του 2020 (με την υπ΄αρ. 15/22-7-2020) εισηγήθηκαν την τροποποίηση του ΒΟΕΑ!!!. ΔΥΣΤΥΧΏΣ οι ενημερώσεις του Μ.Τ.Α. για ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ των μελών του που ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΧΡΌΝΙΑ είναι πάρα πολλή μικρή!!!!
    ΟΦΕΙΛΑΝ από τότε - ΟΦΕΙΛΟΥΝ ακόμη και τώρα να ενημερώσουν με ανακοίνωσή, τους ενδιαφερόμενους Μετόχους & Μερισματούχους. Το aeroporiapostratos ΑΠΛΑ ενημερώνει(ενημέρωσε και τώρα) τους Συναδέλφους (όπως κάνει πάντα) στην ΝΈΑ πραγματικότητα που προκύπτει (προέκυψε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΟΥΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει μονοσήμαντη απάντηση.
    Το γεγονός ότι για τα έτη 2021, 2022, 2023 θα υπάρχει
    οικονομική επιβάρυνση του ΜΤΑ
    μας προϊδεάζει ότι τέκνα που θα λάβουν ΒΟΕΑ αυτά τα έτη
    θα πάρουν παραπάνω απ' ότι υπολόγιζαν.
    Παράλληλα, το γεγονός ότι το σύστημα γίνεται κεφαλαιοποιητικό
    σημαίνει ότι κάποιοι μελλοντικά θα πάρουν λιγότερα
    (π.χ. πολύτεκνοι που πλήρωναν μειωμένες εισφορές για το τρίτο, τέταρτο κτλ τέκνο ή
    απόστρατοι που πληρώνουν μειωμένες εισφορές έναντι των ε.ε.).
    Όταν εκδοθούν τα πρώτα ΒΟΕΑ με το νέο τρόπο υπολογισμού
    θα μπορούμε να έχουμε πιό σαφή εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨