Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Εκλογή και ε.α.Αεροπόρων Π.Α. στο νέο Δ.Σ.της Π.Ο.Σ. (Γενική Συνέλευση )

ΣΧΟΛΙΟ aeroporiapostratos: Ευχόμαστε στα μέλη του νέου Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.  καλή επιτυχία στο έργο τους και καλή δύναμη. 


Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Αριθ. μητρ. Ομοσπονδιών 808
Site : www.hellasmil.gr
e-mail : info@hellasmil.gr
Τηλ. 6951646449
                                                                          Αριθμ. Πρωτ. 8/2019
Αθήνα, 5 Απρ. 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 108

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στη ΛΑΕΔ, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) και οι αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ)...............
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΣ, Ταξχος εα Βασίλειος Νικολόπουλος, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους συμμετέχοντας στη Γ.Σ. και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν προς τους εκπροσώπους των Φορέων της ΠΟΣ οι ακόλουθες ενημερώσεις:

Για θέματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικής μεταρρύθμισης από τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο. Μεταξύ άλλων ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε στα θέματα Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ), ανάρτησης μηνιαίων ενημερωτικών σημειωμάτων, τροπολογίας συντάξεων χηρείας του Ν.4387/2016 και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Για φορολογικά και οικονομικά θέματα αποστράτων, από το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΔ Σάκη Ιωαννίδη. Ο κ. Ιωαννίδης ανέλυσε θέματα και σημεία ιδιαίτερης προσοχής που αφορούν στη δήλωση εισοδήματος του φορολογικού έτους 2019, θέματα γενικότερης οικονομικής πολιτικής και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Μετά την αποχώρηση των ομιλητών-προσκεκλημένων, εκλέχθηκε το Προεδρείο της ΓΣ και η Εφορευτική Επιτροπή. Πρόεδρος της ΓΣ εκλέχθηκε ο Αντγος εα Ιωάννης Μυτιληναίος και Γραμματέας ο Ταξχος εα Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ΓΣ, αφού επιβεβαίωσε την απαρτία της συνέλευσης, κάλεσε τον Πρόεδρο της ΠΟΣ να παρουσιάσει τον απολογισμό του απερχομένου ΔΣ (ετών 2016-2019) και τον προγραμματισμό επομένου έτους. Στη συνέχεια ο Ταμίας της ΠΟΣ, Αντγος εα Κων/νος Βερνίκος παρουσίασε τον Οικονομικό Απολογισμό 2018 και τον Προγραμματισμό του τρέχοντος έτους. Ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Υπτγος εα Σταμάτιος Ισπανόπουλος παρουσίασε την έκθεση της. Η Γενική Συνέλευση κατόπιν συζήτησης, ενέκρινε ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό και τα διοικητικά πεπραγμένα και απάλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή από κάθε ευθύνη για τα οικονομικά και διοικητικά πεπραγμένα του έτους 2018.

Τέλος, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, όπου συμμετείχαν οι αντιπρόσωποι των Φορέων της ΠΟΣ, όπως καθορίζεται στο καταστατικό, παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου κας Ειρήνης Πετροπούλου, ως Προέδρου Εφορευτικής Επιτροπής, που είχε ορισθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, με μέλη τον Αντγο εα Σωτήριο Χαρωνίτη και Αντγο εα Νικόλαο Σπαθάρο.

Στις 4 Απριλίου έγινε η συγκρότηση σε Σώμα του Διοικητικού Συμβούλιου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, με τις παρακάτω συνθέσεις:

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος : Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξίαρχος εα

Α΄ Αντιπρόεδρος : Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου, Ταξίαρχος εα

Β΄ Αντιπρόεδρος : Χρήστος Διαμαντίδης, Αντιπτέραρχος (Ι) εα

Γ΄ Αντιπρόεδρος : Ανδρέας Ξενάκης, Αντιναύαρχος (ΠΝ) εα

Γενικός Γραμματέας : Βασίλειος Παπαδόπουλος, Ταξίαρχος εα

Αναπληρωτής Γ. Γραμ.: Δημήτριος Κουτρουμάνης, Υποστράτηγος εα.

Ταμίας : Κωνσταντίνος Βερνίκος, Αντιστράτηγος εα

Αναπληρωτής Ταμίας : Γεώργιος Τάτσης, Ανθυπολοχαγός εα

Δημοσίων Σχέσεων : Αριστείδης Κρανιδιώτης, Ταξίαρχος εα

                                  : Γεώργιος Σουλιώτης, Ανθυπολοχαγός εα

Διεθνών Σχέσεων : Ιωάννης Κούτρας, Αντιπτέραρχος (Μ) εα

Μέλη:

α. Κοσμήτορας : Δημήτριος Μπάκας, Αντιστράτηγος εα

β. Ειδικός Γραμματέας : Δημήτριος Ταραντίλης, Συνταγματάρχης εα


Εξελεγκτική Επιτροπή :

Πρόεδρος : Σταμάτιος Ισπανόπουλος, Υποστράτηγος εα

Γραμματέας : Δημήτριος Δημητρούλης, Αντιστράτηγος εα

Μέλος : Κωνσταντίνος Μανιάτης, Αντιστράτηγος εα


Το ΔΣ της ΠΟΣ ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους των Φορέων που συμμετείχαν στη διαδικασία της ΓΣ και των αρχαιρεσιών για ΔΣ και ΕΕ. Κυρίως όμως, εκφράζει προς τους Συναδέλφους, την βαθειά του ικανοποίηση, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που παρέχουν στην ΠΟΣ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                          Ο                             Ο

               ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                        

Νικολόπουλος Βασίλειος                       Παπαδόπουλος Βασίλειος

Ταξίαρχος εα                                                      Ταξίαρχος ε.α.


----------------------
Καλημέρα.
Επισυνάπτεται για ενημέρωση-ανάρτηση, ανακοίνωση της ΠΟΣ που αφορά στην ετήσια Γενική Συνέλευσή της και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣ, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες

Με εκτίμηση.
Βασίλης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨