Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Πέρας αναρτήσεων Βιογραφικών & Θέσεων Υποψηφίων για τις εκλογές Ε.Α.Α.Α. 2018 (Εκτός Ανακοινώσεων Κ.ΕΦ.Ε.)


Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Συναδέλφους Υποψηφίους που προτίμησαν να επικοινωνήσουν τις Θέσεις τους και τα Βιογραφικά τους μέσα από τις σελίδες του aeroporiapostratos.

Το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας πολύ μεγάλο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι.......
το σύνολο περίπου των επισκέψεων στις αναρτήσεις μας για τις   <<ΕΚΛΟΓΈΣ Ε.Α.Α.Α. 2018>> αλλά και της σελίδας μας στο facebook από της έναρξης της προεκλογικής περιόδου ξεπέρασε τις 10.000 επισκέψεις.  Σας ευχαριστούμε!!

Πιστοί στην δέσμευσή μας για ίση μεταχείριση και χωρίς εξαιρέσεις προς όλους τους υποψηφίους, γνωρίζουμε προς όλους ότι αναρτήθηκαν όλες οι επιστολές και τα μηνύματα που μας εστάλησαν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου..

Δύο (2) ημέρες πριν των εκλογών πιστεύουμε ότι ο ρόλος του Ιστολογίου μας στην προβολή προεκλογικών θεμάτων για την Ένωσή μας, τελειώνει κάπου εδώ. 

Όπως είχαμε εφαρμόσει και στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο του 2015 για την Ε.Α.Α.Α. έτσι και στις τωρινές εκλογές του 2018 είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε χώρο και χρόνο πριν την ώρα της κάλπης, για νηφάλια σκέψη χωρίς επηρεασμούς και δημοσιεύματα προβολής της τελευταίας ώρας......

Την σκυτάλη πλέον από σήμερα Παρασκευή 23/11/18 την παίρνουν οι  ψηφοφόροι Απόστρατοι και τα Μέλη των Ορφανικών Οικογενειών επιλέγοντας την Κυριακή ο καθ΄ένας και η κάθε μια τους υποψηφίους της αρεσκείας των που επιθυμεί να τους εκπροσωπήσει για τη επόμενη 3ετία....

Για μια Δυνατή - Ενωτική και Συναδελφική Ε.Α.Α.Α. 
προς όφελος όλων μας, αντάξια του παρελθόντος μας ως ε.α Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας ανεξαρτήτως βαθμών και προελεύσεων!!!

Ευχόμαστε σε όλους τους Υποψηφίους Συναδέλφους 
(ανεξάρτητα αν προτίμησαν την προβολή των θέσεών τους μέσα από τις γραμμές του aeroporiapostratos ή όχι)  
για τις θέσεις του Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών των Δ.Σ. 
σε έδρα και παραρτήματα της Ε.Α.Α.Α. ανά την Ελλάδα 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Υ.Γ. Μέχρι της αναγγελίας των Τελικών Αποτελεσμάτων από την Κ.ΕΦ.Ε θα αναρτούμε ΜΌΝΟΝ (τυχόν) ανακοινώσεις της!!!

Συντακτική Ομάδα aeroporiapostratos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨