Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Η ¨Δυναμική¨ του facebook καταλυτικός παράγοντας στις επικείμενες εκλογές της Ε.Α.Α.Α.(*Άποψη πραγματικότητας)


Το 50% του <<πολέμου>> κερδίζεται μέσα από τις επικοινωνίες.........όταν υπερέχεις του αντιπάλου σου στις επικοινωνίες έχεις <<κερδίσει το πόλεμο>>  κατά 50% 
(λέγαμε όταν ήμασταν στην ενέργεια)

Τα τελευταία χρόνια τα κοινωνικά δίκτυα σαρώνουν στην κυριολεξία. Οι πάντες κοιτούν και ξανακοιτούν το.........
<<έξυπνο>> τηλέφωνο για να ενημερωθούν ΆΜΕΣΑ και για τα ΠΑΝΤΑ …..

Ειδικότερα το facebook δημιουργεί μία ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΗ δίοδο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων και συζητήσεων σε πραγματικό χρόνο για καθημερινή ενημέρωση αλλά και για διαδικτυακό << ξανά αντάμωμα>> ………παλιοί φίλοι και Συνάδελφοι …… σε διάφορες ομάδες συναθροίζονται ως μέλη ομάδων και εκ του μακρόθεν περνούν τα μηνύματα της επιλογής των υπό είδος αναρτήσεως.Όπως συμβαίνει εξ΄ άλλου με όλες τις κοινωνικές ομάδες , η παραπάνω <<εξέλιξη>> (καινούργια γνωρίσματα) δεν θα άφηνε <<απ΄ έξω >> και τους Αποστράτους . 

Αποτέλεσμα αυτής της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ που έχει διαμορφώσει το facebook είναι και η δημιουργία εδώ και ένα (1) χρόνο της Διαδικτυακής Λέσχης ε.α. Aξιωματικών της Π.Α. (κλειστού τύπου ομάδας/ΚΑΛΏΣ λέμε και μεις) με πληθώρα μελών πέραν των 1.800 ατόμων!!!!!  ΜΌΝΟ με Αποστράτους της Πολεμικής Αεροπορίας, για ενημέρωση και συζητήσεων επί θεμάτων που τους αφορούν. Λειτουργεί δε με κανόνες σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον Διαχειριστή.

Ο διαχειριστής της ομάδας, Ανώτατος ε.α Αξκός, κατά ομολογία των μελών (αλλά και κατά την άποψη των μελών της διαχείρισης του aeroporiapostratos) έχει καταφέρει να ενημερώνει καθημερινά αλλά και να <<ενώνει>> ανθρώπους με κοινά βιώματα του παρελθόντος……… και μέσω των σχολίων των μελών της ομάδας να αναδεικνύονται συνεχώς προβληματισμοί για το κοινό μέλλον των Αποστράτων ΠΆΝΤΑ με ευπρεπείς τρόπους και σεβασμό......όλοι προς όλους......όπως αρμόζει εξ΄άλλου σε Αποστράτους Αξιωματικούς.  Όλα τα ανωτέρω είναι αποτέλεσμα κανόνων που εφαρμόζονται και υπενθυμίζονται από το Διαχειριστή της ομάδας. 

Μέχρις εδώ όλα καλά και όλα ωραία!!! 
 (όσον αφορά την καθημερινότητά αρκετών πλέον Αποστράτων) 

Επισημαίνεται όμως ότι ο συνάδελφος Διαχειριστής ε.α. Ανώτατος Αξκος της εν λόγω ομάδας συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία της 25 Νοε. 2018 για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Α. ως υποψήφιος για Πρόεδρος .

Επί του θέματος, η άποψή του aeroporiapostratos είναι ότι ο ανωτέρω Συνάδελφος κατά χρονικό διάστημα των εκλογών, ως υποψήφιος για Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. οφείλει ….να παραιτηθεί από την Διαχείριση της ομάδας, που είναι και δημιουργός της, καθότι το σωστό, το πρέπον και το Συναδελφικό αυτό επιτάσσει για τους παρακάτω λόγους:

Για όσους ΔΕΝ γνωρίζουν πως λειτουργούν τα κοινωνικά δίκτυα λέμε ότι : 

Ο Διαχειριστής μια ομάδας σύμφωνα με τις δυνατότητες που του παρέχει το ¨ facebook έχει την δυνατότητα :
  • Να προσθέτει μέλη, να αφαιρεί μέλη, να προβάλει στην κατάλληλη στιγμή και ώρα ότι θέλει και όπως το θέλει.
  • Να επηρεάζει με σχόλιο του που κοινοποιείται ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε 1.800 Συναδέλφους Αποστράτους <<εν δυνάμει ψηφοφόροι του>> για τις επικείμενες εκλογές στην Ε.Α.Α.Α.
  • Να βλέπει τα στατιστικά στοιχεία της ομάδας ποιοι <<μπαίνουν >> στην σελίδα περισσότερο και να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.
  • Να βλέπει πόσοι είδαν την ανάρτησή του και ποιοι την είδαν.
  • Να στείλει προσωπικά μηνύματα σε 1.800 ανθρώπους που ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ είναι όλοι κατ΄ ανάγκη και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ του ΦΙΛΟΙ.
  • Να διαγράφει σχόλια που πιθανόν δεν βολεύουν κλπ.
Επίσης, άποψή μας είναι ότι εφόσον πλέον έθεσε εαυτόν υπό την κρίση των Συναδέλφων του, για να τον υποστηρίξουν με την ψήφο τους για Πρόεδρο στην Ένωση, ΔΕΝ μπορεί κατά τον προεκλογικό χρόνο να <<ηγείται>> ομάδας 1.800 ατόμων έστω και διαδικτυακών φίλων και συνομιλητών του ……. που στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ του ΦΙΛΟΙ καθότι αυτό του το παρέχει η εφαρμογή του facebook. 

Συνειρμικά δε -έστω και μ΄ αυτό τον τρόπο- είναι 1.800....
<<εν δυνάμει ψηφοφόροι του>> 

Για άλλη μια φορά θεωρούμε ότι είναι ΑΔΙΚΟ έναντι των συνυποψήφιων Συναδέλφων του και εκτιμούμε ότι το κάλλιστο θα ήταν μέχρι στις 25 Νοε 2018, που θα γίνουν οι εκλογές για την Ε.Α.Α.Α., να παραδώσει την Διαχείριση σε κάποιον συνδιαχειριστή του και να συμμετέχει ως απλό μέλος της Διαδικτυακής Ομάδας , όπως σαφώς μπορούν να είναι (εάν το επιθυμούν) και οι συνυποψήφιοί του προβάλλοντας ισομερώς τις απόψεις τους.

Ο κάθε υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α. ( και ειδικότερα το τονίζουμε για την θέση του Προέδρου που έχει και την μεγαλύτερη βαρύτητα) μπορεί και πρέπει να επικοινωνήσει την υποψηφιότητά του
ΜΟΝΟΝ μέσα απ΄ τον δικό του <<τοίχο>> και το δικό του προφίλ ή όποιας άλλης μορφής επικοινωνίας θα ήθελε. 

Ο <<τοίχος>> της Διαδικτυακής Λέσχης ε.α. Αξιωματικών Π.Α., που καλώς υπάρχει, και έχει για μέλη της πολύ περισσότερα άτομα από αυτά που τελικά θα συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Ένωσης θα πρέπει να διατίθεται προεκλογικά ισομερώς προς όλους του υποψηφίους, όπως ισομερώς διατίθεται και από την επίσημη εφημερίδα της Ε.Α.Α.Α., την ΗΧΩ των ΑΙΘΕΡΩΝ, ο ίδιος χώρος (θέλουμε να πιστεύουμε) σε όλους τους υποψηφίους.

Για να γίνη περισσότερο αντιληπτή πλέον η ΔΥΝΑΜΙΚΗ των κοινωνικών δικτύων (στον αιώνα της πληροφόρησης) και ιδιαίτερα του facebook αναφέρουμε το παρακάτω παράδειγμα:

Ο 1ος ΔΙΔΑΞΑΣ (το έχει παραδεχθεί και δημοσίως) περί της ανωτέρω ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ των κοινωνικών δικτύων είναι ο νυν ΥΕΘΑ κ. Καμμένος όταν μέσω του facebook μάζεψε και συν άθροισε <<διαδικτυακούς φίλους >> (παραδεχόμενος σε ομιλίες του) <<ότι συναντηθήκαμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.......και βρεθήκαμε μαζί.....>> και κατά την άποψή του τελικώς έγιναν και ψηφοφόροι του στο κίνημά του ……

Σαφέστατα (και το τονίζουμε και πάλι) δεν λέμε και δεν γράφουμε μέσα απ΄ αυτές τις γραμμές ότι γίνονται ή έγιναν όλα τα ανωτέρω στην Διαδικτυακή Λέσχη ε.α Αξιωματικών της Π.Α. ή κάποια από τα ανωτέρω κάποια στιγμή μέσα στον προεκλογικό αγώνα θα γίνουν ………..
Απλά από Συναδελφική αλληλεγγύη ο εξαίρετος ανώτατος ε.α. συνάδελφος θα πρέπει να το ξαναδεί, να μπει στην θέση του συνυποψήφιου του που θα <<παλέψει ΜΟΝΟΣ του>>   χωρίς την επικοινωνία μιας μεγάλης ομάδας 1.800 ατόμων ένεκα της Διαδικτυακής Λέσχης των ε.α. Αξιωματικών της Π.Α στο facebook

Το προεκλογικό <<παιχνίδι>> για την Υποψηφιότητα στην Ένωση πρέπει να γίνει με ίσους όρους για όλους τους Υποψηφίους…….. και για αυτούς που ΔΕΝ είχαν την ιδέα της ΜΑΖΩΞΗΣ (σε προηγούμενο και βέβαια ανύποπτο χρόνο) και της δημιουργίας – Διαδικτυακής Λέσχης 1.800 Αποστράτων. 
-------------
* Συναδελφικά (πάντα)
για μια σημερινή πραγματικότητα που ΔΕΝ μπορείς να την αλλάξεις.....
αλλά ΜΠΟΡΕΙΣ να της βάλεις κανόνες δικαίου προς όλους.....
<<τροφή σκέψης>> για μια καλύτερη προσεχώς Ε.Α.Α.Α.
aeroporiapostratos 

9 σχόλια:

  1. Ο Διαχειριστής της ομάδας έχει ονοματεπώνυμο. Εσείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως έγραψε κι ο προηγούμενος κύριος,έχετε ονοματεπώνυμο;;; οσο για την ανάγκη να απομακρυνθεί ο διαχειριστής της σελίδας που αναφέρετε, ειλικρινά δεν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει σ αυτό.Εκτός από μερικούς κακοπροαίρετους. Επίσης,προσωπικά,απεχθάνομαι την έκφραση που χρησιμοποιείται σε ανάλογες περιπτώσεις, "καλός είναι και τίμιος,αλλά ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Διαχειριστης της εν λογω ομαδας την οποια ειχαμε και συνεχιζουμε να εχουμε ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ....εχει ΟΝΟΜΑ.ΗΘΟΣ.ΙΣΤΟΡΙΑ.και ΠΡΟΣΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑ και Σε Συναδελφους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά θα μας πείτε κάποιο όνομα ή προτιμάτε να ''παίζετε''με την ασφάλεια της ανωνυμίας και του ύποπτου ρόλου σας;;;;;; Νίκος Αλβανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.κ. Σιφνιώτη - Αντρέας -ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΑΚΗΣ & Νίκος Αλβανός:

    Αγαπητοί Συνάδελφοι Δεκτές όλες απόψεις σας!!!

    Το άρθρο μας όμως καταγράφει και αναδεικνύει μία αληθινή πραγματικότητα και το ΜΌΝΟ που επιζητεί (όπως ΠΆΝΤΑ το aeroporiapostratos) είναι : το Δίκαιο και το Ισομερές μεταξύ των υποψηφίων (άποψή μας θεμιτή)
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ξαναδιαβάστε το.....

    Συνάδελφοι
    Τον Σεπτ του 2018 το aeroporiapostratos έκλεισε αισίως τα 6 χρόνια λειτουργίας του με καθημερινές αναρτήσεις ανελλιπώς....με 1.000 έως 1.500 καθημερινές επισκέψεις και πλέον των 1.200 ¨φίλων¨ που μας ακολουθούν στη σελίδα μας στο facebook ξεπερνώντας το 1,5εκ τα συνολικά κτυπήματα

    Όλα τα παραπάνω κ. Συνάδελφοι κάτι σημαίνουν.......όλοι αυτοί οι επισκέπτες μας κάτι θα μας βρίσκουν και μας ακολουθούν....... έτσι δεν είναι????? 6 χρόνια τώρα ΔΕΚΑΔΕΣ επιστολές Συναδέλφων περάσαν και αναρτήθηκαν και επικοινωνήθηκαν μέσα από το aeroporiapostratos για διάφορα θέματα που μας απασχολούν ενημερώνοντας τους Αποστράτους της Π.Α. Κανείς απ΄όλους αυτούς ΔΕΝ μας ζήτησε τα διαπιστευτήριά μας. Ρωτήστε τους όλους αυτούς τους Συναδέλφους μας να σας πουν για την συνεργασία τους μαζί μας και θα σας πουν για μας.

    Αγαπητέ κ. Σιφνιώτη όταν μας στέλνατε (και καλά κάνατε και θα τα ξανα περιμένουμε με χαρά) για προβολή τα θέματα του Παραρτήματός σας μας ζητήσατε και τότε τα ονόματα μας?????
    Αγαπητοί κ.κ. Αντρέας & ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΑΚΗΣ στο άρθρο μας λέμε τα καλύτερα για τον κ. Πτέραρχο (ειλικρινώς από καρδιάς) όμως πιστεύουμε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ και στηρίζουμε την άποψή μας ότι για τον χρόνο μέχρι τις εκλογές θα πρέπει να βγει.......(όπως στην ανάλυση του άρθρου μας) ΔΕΙΤΕ ΤΟ σε 2η σκέψη ΙΣΩΣ να είναι και καλύτερα για την υποψηφιότητά του....

    κ. Αλβανέ είστε Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στην 6χρονή ιστορία μας που μας κατηγορεί για ¨ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ¨ ειλικρινώς λυπούμαστε......γιατί πάντα μα πάντα εδώ μέσα συμπεριφερόμαστε προς όλους ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ
    κ. Αλβανέ που ήσασταν εσείς όταν το aeroporiapostratos έδινε ¨μάχες¨ (δείτε τις παλιές μας αναρτήσεις) αναδεικνύοντας συνεχώς με αναρτήσεις την κατά την άποψη όλων των Αποστράτων τότε ολιγωρίας σε πολλά θέματα της προηγούμενης Διοίκησης της Ε.Α.Α.Α??????
    ΠΟΥ ΉΣΑΣΤΑΝ εσείς κ. Αλβανέ τότε αλλά και άλλοι Απόστρατοι όταν κάναμε συνεχείς αναρτήσεις ότι η Ε.Α.Α.Α. επί προηγούμενου Δ.Σ. ΔΕΝ μας ενημέρωνε μέσω της Δι@υγειας. ΕΠΙΤΥΧΙΑ του aeroporiapostratos και αυτό για να φτάσουμε με το σημερινό Δ.Σ. να ανεβαίνουν ελλιπής βέβαια ανεβαίνουν όμως τα έσοδα- έξοδα της Ένωσης στην Δι@υγεια χάριν του ¨ανώνυμου¨aeroporiapostratos......ενημερώνονται όλοι οι Απόστρατοι της Π.Α.
    και άλλες πολλές ¨μάχες¨ του ΑΝΩΝΥΜΟΥ aeroporiapostratos όταν ΚΑΝΕΙΣ σας μα ΚΑΝΕΙΣ Απόστρατος Π.Α. δεν ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ με την Ε.Α.Α.Α. το 2013 - 14 -15.
    Το aeroporiapostratos κ. Άλβανέ άνοιξε τον δρόμο με τις συνεχείς αναρτήσεις του για ΤΟ ΕΝΔΕΙΑΦΈΡΟΝ για την ΈΝΩΣΗ ...... η Ιστοσελίδα της είχε να ενημερωθεί κάτι χρόνια ......... Ποιός ΑΝΕΔΕΙΞΕ κ. Αλβανέ το θέμα με το ΚΛΕΙΣΙΜΟ του ΣΕΠΑ το aeroporiapostratos ή η ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Α ??????
    Από που μάθατε τις Παραιτήσεις την Πρόσφατη ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΈΔΡΟΥ της Ε.Α.Α.Α. - του κ. Κασσαβέτη ΑΠ΄ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ της Ε.Α.Α.Α. ή από το aeroporiapostratos???????
    Από που ενημερώνονταν οι Απόστρατοι Π.Α. κ. Αλβανέ όταν ο κ. Υπουργός ΔΕΝ ενεκρινε τους Ισολογισμούς -Απολογισμούς για 3 χρόνια της Ε.Α.Α.Α. και πάλι απ΄το ¨ΑΝΏΝΥΜΟ¨ aeroporiapostratos!!!!!!!
    ΥΠΟΥΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑς και για ΌΛΑ ΑΥΤΑ κ. ΑΛΒΑΝΕ??????? και ΠΆΛΙ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ.....

    κ. Αλβανέ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
    Ο κανόνας -για μας- για το aeroporiapostratos επιβεβαιώθηκε σήμερα έχοντας την ΜΟΝΑΔΙΚΗ του (στα 6 χρόνια ιστορίας μας) την ΕΞΑΊΡΕΣΗ του........εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτιμώ την απάντησή σας καθώς και την αμεσότητα με την οποία αντιδράσατε. Φαντάζομαι να αντιλαμβάνεστε ότι οι όποιοι αγώνες κάνει κάποιος επώνυμα και από όποιο μετερίζι, δεν θα αναλυθούν από εδώ και σε ανώνυμους. Περίεργο φυσικά παραμένει το γεγονός ότι μου χαρίζετε τόσο πολύ χώρο στην απάντησή σας. Επιτρέψτε μου να διατηρώ το δικαίωμα να έχω την άποψή μου για το δημοσίευμά σας και ως υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΑΑΑ να καταθέτω τις απόψεις μου όπου και όπως κρίνω. Φιλικά. Νικ. Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Το προεκλογικό <> για την Υποψηφιότητα στην Ένωση πρέπει να γίνει με ίσους όρους για όλους τους Υποψηφίους…….. και για αυτούς που ΔΕΝ είχαν την ιδέα της ΜΑΖΩΞΗΣ (σε προηγούμενο και βέβαια ανύποπτο χρόνο) και της δημιουργίας – Διαδικτυακής Λέσχης 1.800 Αποστράτων. "
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ (που σιγουρα δεν ηταν αυτοσκοπος η υποψηφιοτητα ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ( μηπως σας προβληματιζει αυτο ;; ) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ;
    "αλλά ΜΠΟΡΕΙΣ να της βάλεις κανόνες δικαίου προς όλους....."
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ, ΑΠΟΨΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ .........
    ΥΓ τα κεφαλαια ειναι για να "ξεχωριζουν " απο τα γραφομενα σας και για κανεναν αλλο λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο γραφων του προηγουμενου σχολειου ειχε ονομα δεν ηταν ανωνυμος και λεγετε Θεοφανης ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΛΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. θΕΟΦΆΝΗ 10 Οκτωβρίου 2018 - 1:37 μ.μ.

    Μόνος σας επιλέξατε στη φόρμα των σχολίων την επιλογή ¨Ανώνυμος¨ αντί της επιλογής ¨Όνομα¨.
    Στο ιστολόγιό μας ΔΕΝ ¨πειράζουμε¨ τα σχόλια των επισκεπτών μας, εξ΄άλλου ΔΕΝ υπάρχει αυτή η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΚΑΛΟΔΕΧΟΎΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ μέσα βεβαίως στα ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

    Διαβάστε τι γράφουμε στο Πεδίο των κανόνων μας για τα σχόλιά των επισκεπτών μας...... ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΜΜΕΣΑ όσα σχόλια ΔΕΝ είναι σύμφωνα με τα παρακάτω: Όσοι αναγνώστες μας δημοσιεύουν σχόλια, (μεταξύ αυτών και τα ανωνύμως) παρακαλούνται στους σχολιασμούς τους να είναι ευπρεπείς, σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγουν ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨