Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Βράβευση πρωτευσάντων ανά ειδικότητα Σμηνιών 52ας σειράς ΣΥΔ


Σας αποστέλλουμε συνημμένα Δελτίο Τύπου θέματος
Με εκτίμηση
Ηλίας Γ. Ντούβλης
Γεν.Γραμ. ΣΑΣΥΔΑ
Σγός (ΥΔΚ)ε.α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ
ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
Association of Graduates of Hellenic Air Force Administrative N.C.O. Academy 
Λυκούργου 9  (4ος όροφος – Γρ. 428)   –   105 51    Αθήνα
Τηλ: 210 3238449    -    Fax: 211 0128149
site: sasyda.blogspot.gr         email: sasyda@hotmail.gr



Υπαριθ. : 001/2-17


Αθήνα, 27 Ιαν 2017



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ :
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΑΣΥΔΑ – Βράβευση πρωτευσάντων ανά ειδικότητα Σμηνιών 52ας σειράς
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ΕΑΑΑ και σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΑΣΥΔΑ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του κ. Α/ΓΕΑ Σμχος (ΜΗ) κος Παν. Ακινόσογλου, ο εκπρόσωπος του κ. Δ/ΔΑΥ Επγός (ΥΑΔ) κος Παν. Σώρρας,  η εκπρόσωπος του Δκτη 251ΓΝΑ Σμχος (ΥΝ) κα Αγορ. Αγρογιάννη, ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΑ κος Αθαν. Πάνος-Σμχος (ΥΥΟ)ε.α., ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΑ κος Δημ. Κοντοβάς-Σμχος (ΥΥΟ)ε.α., ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Πρεβέζης της ΕΑΑΑ κος Αθαν. Κεραμιδόγλου-Σμχος ε.α., ο Πρόεδρος του ΟΣΜΑΑ "ΙΚΑΡΟΣ" κος Γεώρ. Γερούλης-Απτχος (Ι)ε.α., ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Σχης (ΣΔΓ) κος Ανέστης Τσουκαράκης, ο εκπρόσωπος της ΑΝΕΑΕΔ κος Ευθ. Γκιτέρσος-Σμχος ε.α., ο Πρόεδρος του ΕΣΜΑ κος Ιωάν. Κούτρας-Απτχος (Μ)ε.α., ο εκπρόσωπος του ΣΑΣΙ και διατελέσας Δκτης ΣΥΔ κος Κων. Μπίμπιζας-Πίνης-Ταξχος (Δ)ε.α., η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΙΠΑ κα Πιτσινή Δήμητρα, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ & διατελέσας Δκτης ΣΥΔ κος Ευάγ. Μαντής-Ταξχος (ΜΤ)ε.α., ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ κος Κων. Α. Παπαγεωργίου-Ασμχος (ΥΥΔ)ε.α., ο Νομικός Σύμβουλος ΣΑΣΥΔΑ κος Σωτ. Στρατογιάννης-Υπγος (ΔΣ)ε.α., ο Αρχηγός της 1ης σειράς ΣΥΔ κος Γεώργιος Καμποσιώρας-Σμχος (ΥΥΔ)ε.α., η Αρχηγός της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΠΛ) κα Ελευθερία Λαγούδα, η πρωτεύσασα στη Στρατιωτική Εκπαίδευση και στην ειδικότητα Αμύνης Αεροδρομίων της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΑΔ) Σταματία Γούλα, ο πρωτεύσας στην ειδικότητα Μετεωρολόγων της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΜΕ) Ηλίας Ποντίκας, πλήθος αποφοίτων της ΣΥΔ και φίλων του ΣΑΣΥΔΑ.
Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Ρούσσος-Ταξχος (Ο)ε.α., έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των σημαντικότερων θεμάτων που κλήθηκε ο Σύλλογος να διαχειρισθεί προς όφελος των αποφοίτων ΣΥΔ, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στην κατάργηση της ΣΥΔ με τον πρόσφατο νόμο 4407/2016 και στην άρνηση του ΓΕΑ να επιδώσει το σχέδιο "Οργανισμού ΣΜΥΑ" στη συγκροτηθείσα Ομάδα Εργασίας ΣΑΣΥΔΑ, για την επεξεργασία τυ και υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων επί των διαλαμβανομένων επ' αυτού ζητημάτων.
Συνεχίζοντας, τόνισε πως και τη νέα χρονιά, ο ΣΑΣΥΔΑ, με στοχευμένες παρεμβάσεις του, θα προωθήσει στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, όλα εκείνα τα ζητήματα των εν ενεργεία στελεχών που χρήζουν επίλυσης. Θα παρέμβει προς πάσα κατεύθυνση για την επίτευξη της ουσιαστικής αναβάθμισης των σπουδών των προερχομένων από τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές, την ισοτιμία των Πτυχίων ΑΣΣΥ με αυτά της ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και κατ' επέκταση τη λήψη μεταπτυχιακών τίτλων. Παράλληλα, θα είναι κοντά στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας και στο Συντονιστικό Όργανο Δράσης, για να προβάλει τα δίκαια αιτήματα των μελών του.
Ακολούθως, βραβεύθηκαν οι πρωτεύσαντες ανά ειδικότητα απόφοιτοι της 52ας σειράς ΣΥΔ, με την επίδοση σε αυτούς, αναμνηστικού διπλώματος, αναμνηστικής πλακέτας ΣΑΣΥΔΑ και
πολυτελούς πένας :
  • Σμηνίας (ΥΠΛ) Λαγούδα Ελευθερία - Αρχηγός 52ης σειράς, πρωτεύσασα στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση και στην ειδικότητα των Πληροφοριών. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτή, ο Αρχηγός της 1ης σειράς ΣΥΔ, Σμχος (ΥΥΔ) ε.α. κος Γεώργιος Καμποσιώρας.
  • Σμηνίας (ΥΑΔ) Γούλα Σταματία - πρωτεύσασα στη  Στρατιωτική  Εκπαίδευση  και στην ειδικότητα των Αμύνης Αεροδρομίων. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτή, ο Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ, Τάξχος (Ο) ε.α. κος Γεώργιος Ρούσσος, 13ης σειράς ΣΥΔ.
  • Σμηνίας (ΥΜΕ) Ποντίκας Ηλίας - πρωτεύσας στην ειδικότητα των Μετεωρολόγων. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτόν, ο πρωτεύσας στην ειδικότητα Μετεωρολόγων της 1ης σειράς ΣΥΔ, Ταξχος (ΥΜΕ) Ευάγγελος Μαντής.
Τέλος, ο Δντής Θρησκευτικού του ΓΕΑ αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Γεώργιος, ευλόγησε και έκοψε την πίτα.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γεν.Γραμματέας, Σγος (ΥΔΚ) ε.α. κος Ηλίας Ντούβλης.

Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ





Περισσότερες φωτό απο την εκδήλωση στο blog του ΣΑΣΥΔΑ https://sasyda.blogspot.gr/2017/01/52.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨