Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Νέο Φύλλο υπολογισμού Σύνταξης Γ.Λ.Κ. v 4.15 (Νέο Excel)


Δείτε τη νέα έκδοση με όλες τις  αλλαγές στο νέο φύλλο Υπολογισμού της Σύνταξης του Γ.Λ.Κ. όπως το επιμελήθηκε και μας το παρουσιάζει από σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 μέσα από το Ιστολόγιο του ο συνάδελφος Σμχος ε.α. Δημήτρης Σουφλής.

Υπάρχει η δυνατότητα <<κατεβάσματος>> στον υπολογιστή του Excel και υπολογισμού της νέας σύνταξης σύμφωνα με τις αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των μηνιαίων κρατήσεων φόρου εισοδήματος, με τον πρόσφατο Ν.4387/2016 (ΦΕΚ Α' 85/12-05-2016)..........

Δείτε & κατεβάστε το EXCEL πατώντας  ΕΔΩ 

Διευκρινήσεις: 
Οι δύο υπολογισμοί στο Excel είναι απολύτως ίδιοι και κάθε ένας υπολογίζεται ανεξάρτητα από τον άλλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ο ένας, αν θέλουμε.

Υπάρχουν δύο υπολογισμοί (Α΄ & Β') απλά για να κάνει κάποιος άμεση σύγκριση με διαφορετικά στοιχεία (αλλιώς αν υπήρχε ένας υπολογισμός, θα χρειαζόταν να ανοίξει δύο φορές το ίδιο φύλλο για να κάνει μια σύγκριση).

Ενημερωθείτε για τις όλες τις νέες αλλαγές στο Ιστολόγιο  https://milpen.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨