Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Την Τρίτη 21/6/2016 στον Υπουργό ΕργασίαςΟ Σύνδεσμος μας, δια του Προέδρου του Ι. Αντωνιάδη, θα εκπροσωπηθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α., με τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, στο γραφείο του στο Υπουργείο.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αισθάνεται την ανάγκη να ..........ευχαριστήσει το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α., για την πρόσκληση συμμετοχής προς τον Σύνδεσμό μας μέσω του Προέδρου μας , που είναι και ο Οικονομικός Σύμβουλος των τριών Ενώσεων Αποστράτων Ν.Π.Δ.Δ.

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ , για μια ακόμη φορά....

apofoitoissas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨