Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Ο Καμμένος δεν εγκρίνει τον Απολογισμό-Ισολογισμό Ε.Α.Α.Α 2014 (όπως και πέρυσι)


<<Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου>> 

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. οφείλει να απαντήσει τους λόγους της μη έγκρισης!!! 

Για δεύτερη (2η) χρονιά (όπως και πέρυσι για το οικονομικό έτος 2013 )  ο Καμμένος με απόφασή του ΔΕΝ εγκρίνει τον Απολογισμό, Ισολογισμό και τις λοιπές Οικονομικές καταστάσεις της Ε.Α.Α.Α. για το οικονομικό έτος 2014

και καλεί την Ε.Α.Α.Α. με την απόφασή του να μεριμνήσει για την ..........Θυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή που είχε προκύψει το ίδιο πρόβλημα με την μη έγκριση του Ισολογισμού - Απολογισμου του 2013 το aeroporiapostratos είχε απευθυνθεί στον τέως Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Α. κ. Ιατρίδη και του ζητούσαμε διευκρινήσεις .

Ο κ. Ιατρίδης μεταξύ άλλων μας είχε απαντήσει ότι :  

δ. Ο Ισολογισμός- Απολογισμός του 2013 καθυστέρησε να υποβληθεί στο ΓΕΑ και κατ’ επέκταση στον ΥΕΘΑ, λόγω μη έγκαιρης εισαγωγής του ως θέμα στο ΔΣ    και συνεπώς καθυστερημένης  έγκρισης από το ΔΣ/ΕΑΑΑ και ως εκ τούτου καθυστερημένης υποβολής στο ΓΕΑ και στον ΥΕΘΑ.
   ε. Δεν έγινε από την ΕΑΑΑ ( εκ παραδρομής) η  τακτοποίηση, κάποιων  επουσιωδών παρατηρήσεων που διαπιστώθηκαν κατά την οικονομική επιθεώρηση από το ΓΕΑ. Ευνόητο λοιπόν ήταν,  ο Ισολογισμός –Απολογισμός  να μην  εγκριθεί  από τον  ΥΕΘΑ με μη τακτοποιημένες  παρατηρήσεις.  Αυτές  βέβαια θα έπρεπε να είχαν τακτοποιηθεί με μέριμνα του ασκούντος  οικονομική αρμοδιότητα και υπέχοντος την ευθύνη Επόπτου Οικονομικών Υπηρεσιών και να ενημερωθεί  ο Πρόεδρος και το ΔΣ.
Οι ανωτέρω  παρατηρήσεις έστω και  καθυστερημένα με επέμβαση του Προέδρου της ΕΑΑΑ διορθώθηκαν και ο Ισολογισμός-  Απολογισμός έχει ήδη αναρτηθεί στο διαύγεια. Έ χει δοθεί εντολή  στον Διευθύνοντα Σύμβουλο  όπως και στο παρελθόν, να ανεβάζει στο Διαύγεια ότι προβλέπεται. Επίσης στα πλαίσια της πλήρους διαφάνειας  έχει  ζητηθεί με έγγραφο οικονομικός έλεγχος από τον ΥΕΘΑ  από το 2000 μέχρι και σήμερα και θα ζητηθεί εκ νέου, για να μην υπάρχουν σχόλια και αιχμές.
δείτε ολόκληρη την απάντηση του κ. Ιατρίδη στην ανάρτησή μας:

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Ε.Α.Α.Α. Ζητούνται Διευκρινήσεις (Απάντηση κ. Ιατρίδη)

Εύλογα τα ερωτήματα προς τον νέο Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Α. κ. Καββούρη 

Τι συμβαίνει  κ. Πρόεδρε και δεν είχαμε και για το 2014 έγκριση;;;;; Είχαμε και φέτος τις ίδιες καθυστερήσεις όπως μας απάντησε για τα περσινά ο κ. Ιατρίδης;;;;;;ή  συμβαίνει κάτι άλλο;;;;;

Δυστυχώς κ. Πρόεδρε αν και πέρασαν πέντε (5) μήνες από τότε που αναλάβατε το νέο Δ.Σ. στην Ε.Α.Α.Α. η Ένωση ΔΕΝ ανεβάζει στην Δι@υγεια όλα τα οικονομικά της στοιχεία αλλά και όλες τις αποφάσεις της.
(Σύμφωνα με το πρόγραμμα διαύγεια ν.3861/2010 προβλέπεται στο άρθρο 2 παρ.4 (6) ότι τα ΝΠ∆∆ έχουν την υποχρέωση δημοσίευσης για λόγους διαφάνειας των προϋπολογισμών – ισολογισμών – απολογισμών καθώς και τις επί μέρους δαπάνες . Επίσης σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.1 προβλέπεται ότι: Οι πράξεις των οργάνων διοίκησης των Ν.Π.Δ.Δ., των οργάνων διοίκησης φορέων του ευρύτε− ρου δημόσιου τομέα, των ανεξάρτητων και ρυθμιστικών αρχών και των φορέων των οργανισμών τοπικής αυ− τοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού αναρτώνται στους κατά περίπτωση οικείους δικτυακούς τόπους που αυτά διατηρούν

Σας θυμίζουμε ότι για την Δι@υγεια είχατε υποσχεθεί προεκλογικώς ο ίδιος προφορικά αλλά και άλλα εκλεγμένα μέλη του νέου Δ.Σ. μέσω των Βιογραφικών σας ότι θα αναρτώνται οι αποφάσεις.

Στις περιοδείες σας δε στα Παραρτήματα υποσχόσασταν (επαναλαμβάνουμε) αρκετά από τα σημερινά εκλεγμένα μέλη   ότι:  Τα οικονομικά στοιχεία της Ε.Α.Α.Α. ΘΑ ανεβαίνουν στην Δι@γεια  και ο καθ ένας Απόστρατος θα γνωρίζει που πηγαίνουν τα χρήματα  του, καθώς και όλες οι αποφάσεις όπως προβλέπεται.

Μετά από πέντε (5) μήνες κ. Καββούρη καιρός είναι να βάλετε το <<νερό στ΄αυλάκι>> και σ΄αυτό το θέμα όπως το κάνουν κάθε μήνα αναλυτικότατα και με όλες τις αποφάσεις τους οι άλλες δύο (2) ενώσεις.

Δείτε για την Ε.Α.Α.Σ. εδώ και το Μηνιαίο Δελτίο  εδώ 

για την Ε.Α.Α.Ν εδώ 

για την Ε.Α.Α.Α. εδώ

Δείτε επίσης ανάρτηση  μας για το ίδιο θέμα απο το 2014:
Γιατί δεν "ανεβαίνει" στο Δι@ύγεια η Ε.Α.Α.Α;;;;;;;;

κ. Πρόεδρε μετά και την απ΄ευθείας από μέρους μας ενημέρωσής σας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την παρούσα ανάρτηση  περιμένουμε την απάντησή σας  για να ενημερώσουμε τους φίλους αναγνώστες μας Αποστράτους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨