Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση Προέδρων Ε.Α.Α.Α - Ε.Α.Α.Σ / Παρ. Λάρισας με ΑΝΥΕΘΑ κ. Δημ. Βίτσα


Στις 01-12-2015 οι πρόεδροι της ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ/Παραρτημάτων Λάρισας, Ατγος ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης και Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας, συναντήθηκαν με τον ΑΝΥΕΘΑ κ. Δημήτριο Βίτσα και συζήτησαν θέματα ενδιαφέροντος των αποστράτων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις.........
συντάξεις και τα Μετοχικά Ταμεία. Επισημάνθηκε ότι οι οικονομικές αντοχές των αποστράτων έχουν εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό, με την αδυναμία εκπλήρωσης βασικών υποχρεώσεων να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο κ. Βίτσας είπε ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να παραμείνουν οι συντάξεις στα ίδια σημερινά επίπεδα λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Για τα μετοχικά ταμεία ανέφερε ότι θα πρέπει το νομικό καθεστώς να παραμείνει ως έχει καθώς, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και δεν επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο ΑΝΥΕΘΑ δεσμεύτηκε επίσης ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ θα βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους φορείς των αποστράτων για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨