Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του αδικοχαμένου ήρωα Νικολάου Μερτζανίδη. (20-12-2015)Ο Μκρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων η «καθ΄ημάς Ανατολή» σας προσκαλεί στην τελετή της ετήσιας επιμνημόσυνης δέησης στη μνήμη του αδικοχαμένου ήρωα Νικολάου Μερτζανίδη που θα γίνει την.......... Κυριακή 20 Δεκεμβρίου μετά τη θεία λειτουργία στην πλατεία του χωριού, μπροστά στην προτομή του Ν. Μερτζανίδη.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα Tελετών Συλλόγου στα Βούναινα.

ΕΑΑΑ/ΛΑΡΙΣΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨