Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση στην Επιστολή του Υποπτεράρχου κ. Χρ. Δαμάσκου



Γράφει ο 
Επ/γός(μηχ/κός αερ/φών) ε.α.Γεώρ.Δούφας
6ης Σ.Τ.Υ.Α.


Κύριε υποπτέραρχε,
είμαι αξ/κός απόστρατος,έλκων εκ Σ.Τ.Υ.Α. την καταγωγήν.

Μόλις,προβαίνων σε μία μερική ανακεφαλαιωτική θεώρηση των τελευταίων αναρτήσεων στο aeroporiapostratos.blogspot.gr,έφθασα σε μια επιστολή σας, την οποία αναρτήσατε τις παραμονές της διεξαγωγής των εκλογών της Ε.Α.Α.Α.και με την οποία βάλλετε (απωθημένος στόχος σας) κατά των εκ Σ.Τ.Υ.Α.(και Σ.Υ.Δ.) αξ/κών.

Εκδιπλώνετε και καταθέτετε στην επιστολή σας αυτή,μια επιθετική άποψη για την αξιακή υπόσταση των ανωτέρω αξ/κών,μία άποψη δομηθείσα,όπως και ετέρων ομοιογενών σας με σκοταδιστικές,ταξικές,διχαστικές και αφοριστικές ιδεοληψίες.Αποφαίνεσθε ότι τούτοι οι αξ/κοί δεν είναι προσοντούχοι,δεν είναι κατάλληλοι για να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.Α.Α.,δεν έχουν τελειώσει σχολεία ημεδαπής και αλλοδαπής,υπολείπονται σε παιδεία. Οποίου μεγέθους συκοφαντία,κύριε υποπτέραρχε,επαχθήςυπονόμευση,ηθελημένη αμφισβήτηση της δεδοκιμασμένης πολυσχιδούς δυναμικής τους,ολόψυχη ταύτιση και συμπαράταξη με τα ίδια των απερχομένων,προέδρου και αντιπροέδρου της Ε.Α.Α.Α,με τελικό στόχο την........
επιβολή στο χώρο της,ταξικού μονοκρατικού διοικητικού καθεστώτος.

Κύριε υποπτέραρχε,το κριτικό σας πνεύμα για ταληθή,ασθενές και άτολμο και η αντίληψή σας για τις ικανότητες των αξ/κών τούτων,βραχυτάτης εμβελείας.

Οι αξ/κοί τούτοι είναι οι ίδιοι,αυτοί οι οποίοι κατά την ενεργό υπηρεσία τους επωμίσθησαν και διεκπεραίωσαν,με βραβευμένα αποτελέσματα,υπερτέρας,τηςδιοιηκήςεως της Ε.Α.Α.Α,ευθύνης και κορυφαίας υπηρεσιακής-επιχειρησιακής σπουδαιότητας καθήκοντα.

Οι αξ/κοί τούτοι είναι οι ίδιοι,αυτοί οι οποίοι εστήριξαν την κατά το έτος 1951 εκδηλωθείσα τεχνολογική επανάσταση στην Π.Α.,ότε οι της τάξεώς σας εμετρώντο στούς δακτύλους των χειρών.

Οι αξ/κοί τούτοι είναι οι ίδιοι,αυτοί οι οποίοι τάσσονται πρωτουργοί,πρωτελάτες, άμεσοι διαχειριστές της ευθύνης του εκάστοτε τεχνολογικού εκσυγχρονισμού της Π.Α.

Οι αξ/κοί τούτοι είναι οι ίδιοι, αυτοί οι οποίοι έχουν καταχωρισμένα στα ιστορικά αρχεία της Π.Α. τα βραβευμένα πεπραγμένα τους,ασάλευτη παρακαταθήκη.

Κύριε υποπτέραρχε,η διαμορφωμένη σε πολλούς από την τάξη σας αντίληψη,για την ποιότητα της υπηρεσιακής υποστάσεως των ανωτέρω στελεχών,δέρεται στον ίλιγγο της οιήσεώς σας,μιας οιήσεως εκπορευομένης από το γεγονός της ανωτάτης επαγγελματικής σας εκπαιδεύσεως, η οποία, ως και ο ίδιος θα διαπιστώσατε,στην ενεργό υπηρεσίας σας, δεν επικουρεί,με άμεσο συμμετοχή,την παραγωγή του τεχνικού έργου και την ποιότητα αυτού.Η χρησιμότητά της αρκείται στην επιτελική-θεωρητική εποπτεία τούτου και όχι περαιτέρω.

Ομοίως,το γεγονός της ανωτάτηςσας παιδείας,σας έχει οδηγήσει και σε υπερφίαλες συμπεριφορές,σε δρόμους αφοριστικούς, σε αξιώσεις και επιδιώξεις επικυριαρχίας, σε ανεξέλεγκτη πλεονεξία,σε σφετερισμό των κρατίστων και σε περιφρόνηση του ηθικού δικαίου.

Εκτίσατε και κτίζετε διαχρονικά το ΕΣΕΙΣ.
Η αλαζονεία,σας έχει οδηγήσει στην άποψη ότι τα εκ Σ.Τ.Υ.Α. στελέχη συγκροτούν ένα συνονθύλευμα αναξίων και ανικάνων ή και ηλιθίων,χωρίς τη διατήρηση επιφυλάξεως τινός να εμφωλεύει και στην ιδική σας τάξη ένα τέτοιο,ισοδύναμο.

Όχι! κύριε υποπτέραρχε, είμεθα εμπληθείς προσοντούχοι, ικανοί και εύψυχοι, με ασυναγώστες δεξιότητες.Ο στίβος της καθημερινής δραστηριότητος επιβεβαιώνει αυτό.
.Με νόμους ,με διατάγματα και εσωτερικές διαταγές έχει απαγορευθεί η ανάθεση καθηκόντων υψηλής ευθύνης στους εκ Σ.Τ.Υ.Α. αξ/κούς, προκειμένου μη αναδειχθεί η δυναμική των προσόντων τους και εγείρουν διεκδίκηση υπηρεσιακής τους αναβαθμίσεως.

Όχι! κύριε υποπτέραρχε,οι αεροπορικές αξίες δεν εκπορεύονται μόνο από την ιδική σας τάξη,εκπορεύονται,ίσως και παραγωγικότερες,και από την ιδική μου τάξη.´

Όχι! κύριε υποπτέραρχε, δεν αποτελεί μόνον η ιδική σας τάξη την δύναμη του παντός γίγνεσθαι στην Π.Α.,αποτελεί και η ιδική μου,ίσως και ισχυρότερη.

Όχι! κύριε υποπτέραρχε, δεν ερρύη μόνον από την ιδική σας τάξη τα κρείτω για την Π.Α.και από την ιδική μου τάξη εκπορεύονται τα φαύλα, τα μηδαμινά ή και τα τιποτένια,ερρύη και από την ιδική μου τάξη για την Π.Α. τα κρείτω, ίσως και τα κράτιστα και από την ιδικήν σας τάξη εκπορεύονται τα φαύλα ή τα ελάχιστα.

Κύριε,υποπτέραρχε με την επιστολή σας μας πτύετε.Εμείς ιστάμεθα ευσταλείς και απτόητοι,όπως όλον τον ιστορικόν μας χρόνο.Δεν αναζητούμε αλεξιβρόχιο για προστασία μας από τα σταγονίδια σας. Προστασία μας είναι τα ιστορικά βραβευμένα πεπραγμένα μας.

Λυπούμεθα όμως γιατί μερικοί ανώτατοι αξ/κοί μας,στερούνται του κορυφαίου προσόντος της ευψυχίας,στερούνται ωρίμων και παραγωγικών προσόντων και το χείρον όλων,της ικανότητος διαχειρίσεως του ηθικού δικαίου κατά την υπ' αυτού υπαγορευμένη έννοια.

Κύριε υποπτέραρχε,μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε,γιατί έκαστος δύο πήρας φέρει,την μεν έμπροσθεν την δε όπισθεν,τη ποιότητα του περιεχομένου της οποίας θα πρέπει να συγκρίνομε με εκείνη του της εμπροσθίας.


Υ.Γ. Με την απάντησή μου στην επιστολή σας δεν στοχεύω στην ταπείνωσή σας, όπως εσείς πράττετε για μένα,όντος αξ/κού εκ Σ.Τ.Υ.Α.,αλλά να σας ανακαλέσω στην πραγματικότητα, την οποία,δια της επιστολής σας επιχειρείτε να αμφισβητήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨