Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το LA MIRAGE,οι Εξαγγελίες των πολιτικών,η Στασιμότητα δύο(2) ετών και το χάσιμο εσόδων του Μ.Τ.Α.


Μετά από δύο (2) ετών απανωτές καθυστερήσεις
ναυάγησε τελικώς η ενοικίαση από το Υπ. Παιδείας του LA MIRAGE  και η μετατροπή του σε Φοιτητική Λέσχη . (Για ποιους λόγους άραγε;;;;;)

ΣΧΟΛΙΟ:  Όταν πας να νοικιάσεις ένα σπίτι δίνεις στον ιδιοκτήτη τον λεγόμενο <<καπάρο>>. Εάν ο ενοικιαστής χαλάσει την <<δουλειά>> ο ιδιοκτήτης του κρατά τον <<καπάρο>>.(Νόμος της αγοράς)
Ζητήθηκε από το Μ.Τ.Α. προς το συμφέρον των Μετόχων & Μερισματούχων του αποζημίωση από το Υπουργείο Παιδείας για την καθυστέρηση των δύο (2) χρόνων;;;;; Δεν το διαβάσαμε πουθενά!!!

Οι  Μεγάλες Εξαγγελίες και οι μεγαλοστομίες των Υπουργών Άμυνας και Παιδείας Παναγιωτόπουλου & Αρβανιτόπουλου  τον Νοέμβριο του 2012 για μετατροπή του LA MIRAGE (ιδιοκτησίας του Μ.Τ.Α.) σε φοιτητική εστία, δυναμικότητας 400 κλινών από το Υπουργείο παιδείας και της εξεύρεσης νέων εσόδων για το Μ.Τ.Α.  δυστυχώς ναυάγησαν. 

Οι κωλυσιεργίες δύο (2) ετών, το <<μπαλάκι>> πέρα - δώθε της αλληλογραφίας, η υπαναχώρηση του Υπουργείου Παιδείας (άραγε για ποιους λόγους;;;;) από την μη αποδοχή του κτιρίου και της μετατροπής σε Φοιτητική Εστία από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) στέρησε δυστυχώς εσόδων από το Μ.Τ.Α. και κατ΄επέκταση από τους Μερισματούχους Αποστράτους με αποτέλεσμα και της τελευταίας γενναίας μείωσης στο ΕΚΟΕΜΑ κατά 35,5%.

Στις πλάτες των Αποστράτων λοιπόν οι μεγαλόστομες εξαγγελίες των Πολιτικών. Οι οποίοι όφειλαν να σέβονται και να αυξάνουν (δια των οργάνων τους) την περιουσία των Μετόχων & Μερισματούχων του Μετοχικού μας.

 
Σημειώνεται ότι το ακίνητο παραμένει αμίσθωτο από τις 3 Ιουλ 08, υποβάλλοντας τον ιδιοκτήτη Μ.Τ.Α. σε πλήθος δαπανών αναφορικά με τη συντήρηση και τη φύλαξή του.

Από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2014 με συνεχή του έγγραφα το Μ.Τ.Α. ζητούσε από το Υπ. Παιδείας να επέλθει η συμφωνία: .........
(διαβάζουμε στο Δι@ύγεια σε έγγραφο του Γ.Ε.Α. προς το Μ.Τ.Α.)
Φ.951.26/ΑΔ.877525 Αθήνα, 2 Απρ 14...........

ι. Την (ε) έως (ζ) και (θ) έως (ια) σχετική επί του θέματος αλληλογραφία που ακολούθησε, χωρίς να έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα η εκμίσθωση του υπόψη ακινήτου στο ανωτέρω Υπουργείο ή σε φορέα αυτού.

Τελικώς μετά από το Ναυάγιο με το Υπ. Παιδείας και με καθυστέρηση 1 1/2 έτους με το ανωτέρω έγγραφο του Υφυπουργού Δαβάκη ξεκινά η Επανέναρξη των Διαπραγματεύσεων για την Εκμίσθωση του Ξενοδοχείου «La Mirage» Ιδιοκτησίας ΜΤΑ σε άλλους ενοικιαστές. 

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
α. Στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων (Βλέπε εδώ :  ΑΔΑΒΙΗ26-Φ9Σ)  για την εκμίσθωση του Ξενοδοχείου «LA MIRAGE», βάσει του Πλαισίου Διαπραγματεύσεων που εγκρίθηκε κατά την υπ’ αριθμ. 6/17-2-2010 Απόφαση του Δ.Σ./Μ.Τ.Α. και με ελεύθερη τιμή εκκίνησης.

β. Στη συγκρότηση αρμόδιας Επιτροπής Διαπραγματεύσεων για την εκμίσθωση του Ξενοδοχείου «LA MIRAGE».

5. Συναφώς η (δ) σχετική απόφαση κ.ΥΦΕΘΑ, ως αναφέρεται στην παράγραφο (θ) του παρόντος, παύει να ισχύει, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 44 του ανωτέρω π/δτος  και την μη ανταπόκριση του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., καθώς και του εποπτεύοντος Υπουργείου, στις οχλήσεις του ΜΤΑ για την υλοποίηση αυτής. 

Οι καθυστερήσεις όμως τέλος δεν έχουν : 

Και νέα καθυστέρηση πέντε (5) μηνών παρατηρούμε μέσα από τα έγγραφα: 

Ενώ ο Δαβάκης παράγγελνε από τον Απρίλιο του 2014 :  
Την συγκρότηση αρμόδιας Επιτροπής Διαπραγματεύσεων για την εκμίσθωση του Ξενοδοχείου «LA MIRAGE».

Ανακαλύπτουμε ότι:
Η επιτροπή τελικώς συγκροτήθηκε  από το Μ.Τ.Α. πριν λίγες ημέρες  στις 08-09- 2014


Μέχρι να βρεθούν καινούργιοι ενοικιαστές ...........να επισκευασθεί το LA MIRAGE............να αρχίσει την λειτουργία του .........να μαζευτούν έσοδα προς απόδοση..............

Απόστρατε  καληνύχτα!!!  Το μέρισμα σου θα αυξάνει μόνο στα όνειρά σου!!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨