Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α. ανταπαντά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ε.Α.Α.Α.



Από το Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Α. κ. Κώστα Ιατρίδη λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο την παρακάτω επιστολή:

ΤΙ   ΕΛΕΓΕ Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΤΗΣ  ΕΑΑΑ  ΑΝΤΙΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ε.α. ΙΩΑΝ. ΚΡΑΝΙΑΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ  ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΣ.
( ΑΠΑΞΙΩΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ)

Σε επιστολή που έστειλε στις 10/1/2012 στην ΕΑΑΑ, στο ΣΑΣ και στους Προέδρους των Παραρτημάτων της ΕΑΑΑ με αφορμή την τότε επιδίωξη  του κ. Μπεγλίτη να μετατρέψει την ΕΑΑΑ από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ και την επιστολή κάποιων συναδέλφων μελών του ΣΑΣ , που συμφωνούσαν  με αυτήν την ενέργεια, ανέφερε μεταξύ  άλλων  τα παρακάτω:
 - Ποιος από το ΣΑΣ είναι δυνατόν να εκπροσωπεί  όλους  τους αποστράτους της ΠΑ και με ποιό βιογραφικό θα μας εκπροσωπεί στις συναντήσεις που θα έχει με τις  Ενώσεις της  χώρας μας, αλλά και με τις Ενώσεις άλλων κρατών όταν απέναντι θα υπάρχει  ανάλογα ένας Αντιστράτηγος ή ένας Αντιπτέραρχος;  Τι θα γίνει αν ο απέναντι υψηλόβαθμος είναι εγωκεντρικός και πει  ,εγώ δεν μιλώ με Σμηνάρχους ή Αντισμηνάρχους;
-  Αλήθεια με τι προσόντα θα μας εκπροσωπεί αν εκλεγεί  Πρόεδρος της νέας Ένωσης μέλος του........
ΣΑΣ που δεν θα έχει τελειώσει το Λύκειο ή εξατάξιο Γυμνάσιο;
- Μήπως ο ΣΑΣ δεν εκπροσωπείται στην Ένωση; Στην Ένωση η πλειονότητα των συμβούλων δεν είναι προερχόμενοι από τη ΣΤΥΑ ενώ οι άλλες  ειδικότητες ( απόφοιτοι ΣΜΑ, ΕΑ, Γιατροί, οικονομικοί και άλλοι) αδίκως δεν εκπροσωπούνται;
- Έχετε σκεφτεί, αν όλες οι ανωτέρω ειδικότητες ενωθούν  και αποφασίσουν να ορίσουν εναλλάξ κοινούς υποψηφίους πόσους εκπροσώπους θα βγάλετε εσείς του ΣΑΣ στις επόμενες εκλογές στην Ένωση;
- Εμείς οι Ραδιοναυτίλοι  λόγω του πολύ μικρού αριθμού των μελών, δεν μπορούμε ούτε στο όνειρό μας να εκλέξουμε σύμβουλο στην Ένωση, αλλά στηρίζουμε με ΠΑΘΟΣ!! την Ένωση.( οι πράξεις όμως του κ. Κρανιά , Διευθύνοντος Συμβούλου/ΕΑΑΑ και Προέδρου ΣΑΙΡ  αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο ,Δυστυχώς).
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΑ.
Ο κ. ΚΡΑΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, Δηλ. ΝΑ ΣΤΈΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΑΑΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΣ. ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣτΕ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΤΑ,  ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ, Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!
                                                      Αντιπτέραρχος (Ι) Κων. Ιατρίδης
                                                             Επίτιμος  Δκτης   ΔΑΥ

                                                                 Πρόεδρος  ΕΑΑΑ.


για το ίδιο θέμα δείτε όλες τις αναρτήσεις  ΕΔΩ  -  ΕΔΩ και ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Δεν με ενδιαφέρει τι αναφέρει ο Κ. Κρανιάς η ο κάθε κύριος κρανιάς.
    Ο καθ ένας κρίνεται για τις πράξεις του.
    Αναφέρει περί αποφοίτων λυκείου η εξαταξίου γυμνασίου. Μήπως δεν υπάρχουν επιτυχόντες στη σχολή ικάρων με πολύ πολύ χαμηλή βαθμολογία???( Προερχόμενοι από ειδικές κατηγορίες)
    Αυτό τους απαγορεύει να εξελιχθούν ???
    Δεν νομίζω ότι τους απαγορεύει.
    Δεν νομίζω ότι αντέχουν κριτική τα αναφερόμενα ( Αν ) από τον κύριο κρανιά.
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ δημοσιεύετε μια επιστολή για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ?

    ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΕ.

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ Κ. ΠΡΑΣΣΑΚΗ?(ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΔΟΣΥ)

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ? (5-9-2014)


    ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διόρθωση παραπάνω:

    Η ηγεσία της ένωσης δεν συμετείχε στη θεσσαλονίκη.
    ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨