Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΙΜΙΤΣ ΑΠΟ ΠΑΡ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΣΑΕΜΘΣήμερα 23/1/2013 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αιμοδοσία του Παραρτήματος Περιφέρειας Αττικής στο στρατιωτικό νοσοκομείο 417 ΝΙΜΙΤΣ. Η προσέλευση ήταν καθολική από μέλη του συλλόγου και μέλη των οικογενειών τους.


Το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς δόθηκε όπως αρμόζει στους Εθελοντές Μακράς Θητείας και στην μακροχρόνια προσφορά τους στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο. Eυχαριστούμε όλους τους συνάδελφους που συμμετείχαν και ανυπομονώ και ελπίζουμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨