Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

5Φεβ.'14: Η έφεση των Αποστράτων στο Ελεγκτικό Συνέδριο


Έφεση Αποστράτων κατά της διπλής μείωσης στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου
(Δεν έχει σχέση με την απόφαση του ΣτΕ).

Την 5ηΦεβρουαρίου 2014, έχει εισαχθεί προς εκδίκαση στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με τη διαδικασία της πρότυπης δίκης και τυχαία επιλογή, η προσφυγή Απόστρατου του ΛΣ .

Πολλοί Απόστρατοι, έχουν ασκήσει έφεση, ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου που στρέφεται κατά των πράξεων αναπροσαρμογής (διπλής μείωσης) αναδρομικά από.....
1-8-2012 των συντάξεων, που έχουν εκδοθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, βάσει των διατάξεων των Ν. 4093/2012 και Ν. 4151/2013.

Οι ενώσεις  ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ (ΝΠΔΔ) θα ασκήσουν παρέμβαση η οποία εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει θετικά λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας του θέματος, καθώς η κρίση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναμένεται να επηρεάσει όλες τις συναφείς υποθέσεις.
ΕΑΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨