Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Κ.Ε.Φ.Ε. : Ανακήρυξη Υποψηφίων Εκλογών



Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) 

ανακοινώνει τα ακόλουθα:...........


α. Ενστάσεις κατά του κύρους της νομιμότητας των υποψηφίων έπρεπε να υποβληθούν μέχρι της 7-10-2021.

Β. Λόγω μη υποβολής ενστάσεων η ΚΕΦΕ ανακηρύσσει τους κατωτέρω ως υποψηφίους για τις εκλογές της ΕΑΑΑ της 14-11-2021:

Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
1 Βορρόπουλος Γεώργιος Απτχος (Μ) ε.α.
2 Δημητριάδης Παναγιώτης Απτχος (Ι) ε.α.
3 Παπαδόπουλος Μιχάλης Απτχος (Ι) ε.α.
4 Σαραφίδης Νικόλαος Υπτχος (Ι) ε.α.
5 Σκαλτσάς Ηλίας Απτχος (Ι) ε.α.
6 Τζαβέλας Κωνσταντίνος Απτχος (Ι) ε.α.
7 Χρήστου Παύλος Υπτχος (ΕΑ) ε.α.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ
1 Βορρόπουλος Γεώργιος Απτχος (Μ) ε.α.
2 Καραδήμας Γεώργιος Aπτχος (ΕΑ) ε.α.
3 Μπούφης Θεοδώρος Υπτχος (ΕΑ) ε.α.
4 Σαραφίδης Νικόλαος Υπτχος (Ι) ε.α.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ / ΕΑΑΑ
1 Αγγελόπουλος Κωσνατντινος Σμχος (ΤΜΑ) ε.α.
2 Αμουτζόπουλος Ιωάννης Σμχος (ΤΕΑ) ε.α.
3 Αναγνωστάκης Κωνσταντίνος Ασμχος (ΤΜΑ) ε.α.
4 Γεωργόπουλος Παναγιώτης Ταξχος (Δ) ε.α
5 Δαμάσκος Κωνσταντίνος Σγος (ΤΕΑ) ε.α.
6 Ζάγκλας Χρήστος Ασμχος (ΥΥΑ) ε.α.
7 Ζαχαράκης Ιωάννης Επγος (ΤΜΑ) ε.α.
8 Ιωακειμίδης Αλέξανδρος Ταξχος (ΕΑ) ε.α.
9 Καρβουνιάρης Ευστάθιος Σγός (ΤΤΗ) ε.α.
10 Κοντοβάς Δημήτριος Σμχος (ΥΟΚ) ε.α.
11 Κρανιάς Ιωάννης Ασμχος (Ρ) ε.α.
12 Λιούτας Κωνσταντίνος Σγος (ΤΥΑ) ε.α.
13 Μπαλώκας Παναγιώτης Σγος (ΤΕΑ) ε.α.
14 Μπουμπάρας Ιωάννης – Ελευθέριος Σμχος (ΤΕΑ) ε.α.
16 Ντακόλιας Δημήτριος Σγος (ΤΤΗ) ε.α.
17 Πάνος Αθανάσιος Σμχος (ΥΟΚ) ε.α.
18 Παπαδόπουλος Γεώργιος Σμχος (ΤΜΜ) ε.α.
19 Παπαδόπουλος Μιχάλης Απτχος (Ι) ε.α.
20 Πλατάνας Πιέρρος Σμχος (ΤΜΑ) ε.α.
21 Ροζής Ευθύμιος Απτχος (ΕΑ) ε.α.
22 Ρούσσος Γεώργιος Ταξχος (Ο) ε.α
23 Σαραφίδης Νικόλαος Υπτχος (Ι) ε.α.
24 Σβάρνας Ηλίας Σμχος (ΤΕΦ) ε.α.
25 Σοφιανός Κωνσταντίνος Ταξχος (Μ) ε.α.
26 Τσιτσιμπίκος Σωτήριος Ταξχος (ΕΠ) ε.α
27 Φαλτάιτς Δημήτριος Σμχος (ΤΤΗ) ε.α.


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

6 σχόλια:

  1. Όλοι αυτοί που ειναι στο σημερινό διοικ. συμβ και ζητάν να τους ψηφίσουμε , να μας πουν πρώτα τι 'καναν 3 χρόνια. Ούτε μια ηλεκ ψηφο δεν έφτιαξαν. Ειδικά ο σημερινός αντιπρόεδρος να σταματήσει να παραμυθιάζει τους απόστρατους και να πάρει την ομαδούλα που χει στήσει και να πάει να τα τσαμπουνάει αλλού. Μαύρο στους μαυρογιαλούραους της εαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολες οι θεσεις ειναι με πληρωμη οποτε ψαχνουν καβαντζα γαι την μειωμενη συνταξη.Δεν κοιταζαν πως να τις ανεβασουν ενω υπαρχουν αποφασεις ΣτΕ και Ε.Σ που ακυρωνουν τις μειωσεις και τωρα ψαχνουν κοροιδα.
    Να αναρτησουν ενα αρθρο ο καθενας οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ να μας πουν τι θα κανουν συγκεκριμενα οχι αοριστως και αναφερομαστε τον Ν4093/2012 και τον νομο ΒΡΟΥΤΣΗ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ.Οπως εστρωσαν σε συναδελφους τους θα κοιμηθουν οι ιδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι θέσεις στο ΔΣ ειναι άμισθες. Απορία ειναι αυτοί που γυρνάν ανά την επικράτεια και ξοδεύουν χρήμα σε τι αποσκοπούν. Κανένα αλλο βόλεμα ? Για τους νόμους που λες , ψάξε να δεις τι έλεγαν το 2ο18 και ρωτα τους να πουν τι έκαναν όταν έπιασαν στασίδι στην ΕΑΑΑ. ΜΑΥΡΟ σε Όσους ηταν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, για να πάρουν το μήνυμα και οι νέοι.

      Διαγραφή
  3. Αναφερομαι σε θεσεις Προεδρων οχι ΔΣ οσο για τα υπολοιπα συμφωνω.Λετε μαυρο στους σημερινους οταν σχεδον ολοι υποψ Προεδροι ανηκουν στον σκληρο πυρρηνα της ΝΔ,δεν τους προωθησε η ΝΔ οταν ηταν εν ενεργεια και τωρα τους χαρτζηλικωνει.
    Υπαρχουν στην Ελλαδα διεθνη δικηγορικα γραφεια που με ενα μικρο αντιτιμο ετησιως εν ενεργεια και αποστρατοι θα κανουν την δουλεια τους και δεν θα φοβουνται τον καθε τιρκουαζ ΥΕΘΑ.Οι ενωσεις να παραμεινουν σαν εποπτικο οργανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφερομαι σε θεσεις Προεδρων οχι ΔΣ οσο για τα υπολοιπα συμφωνω.Λετε μαυρο στους σημερινους οταν σχεδον ολοι υποψ Προεδροι ανηκουν στον σκληρο πυρηνα της ΝΔ.
    Υπαρχουν στην Ελλαδα μεγαλα διεθνη δικηγορικα γραφεια που με ενα μικρο αντιτιμο ετησιως εν ενεργεια και αποστρατοι που αριθομουν ανω των 200.000 ατομων,κυριως επαρχιας, διαδικτυακα θα κανουν την δουλεια τους και δεν θα φοβουνται τον καθε τιρκουαζ ΥΕΘΑ.Αυτο γινεται ΗΠΑ,δεν τολμα κανεις να πει κατι σε αποστρατο που τον θεωρουν τιμη τους να δουλευει χωρις περικοπες.
    Για τον ν4093/2012 το ΣτΕ και Ε.Σ δεν ειχαν ιδεα αν εφαρμοστηκε δικη μου δουλεια ηταν να τα στειλω ;
    Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα > Η ΜΕΓΑΛΗ προεκλογική ΔΕΣΜΕΥΣΗ στους Αποστράτους........που μετατρέπεται σε πενταροδεκάρες (2) χρόνια μετά !!!
    http://aeroporiapostratos.blogspot.com/2020/10/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨