Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Αναδρομικά ειδικών μισθολογίων: Σοκ στα ΑΤΜ - Ποιοι θα δουν «κούρεμα» έως 75% (ΠΙΝΑΚΑΣ)


ΣΧΌΛΙΟ:....εάν επαληθευθεί το δημοσίευμα του Ε.Τ......μαύρα Χριστούγεννα για τους Αποστράτους......η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν υποχρέωση να  αναρτήσουν τις νέες συντάξεις από τον Σεπτ του 2017 και δεν το έκαναν ......πριν δύο (2) ημέρες ΈΚΛΕΙΣΑΝ  και την δυνατότητα πληροφόρησης..... ΤΥΧΑΊΟ;;;;; Για να κάνουν (χωρίς ενοχλήσεις) Χριστούγεννα στα χωριά τους  οι βουλευτές τους;;;;;; 



Τα καθαρά ποσά για τους απόστρατους είναι χαμηλά για όσους έχουν κάτω από 33 έτη και μικρούς βαθμούς αποστρατείας (έως και ταγματάρχη) και δεν υπερβαίνουν τα 700 -780 ευρώ.

Μειώσεις που φτάνουν ακόμη και 76,2% «τρώνε» τα αναδρομικά 100.000 αποστράτων και άλλων 15.000 συνταξιούχων (δικαστικών, γιατρών ΕΣΥ, πανεπιστημιακών) που προέρχονται από τα ειδικά μισθολόγια.
Τα ποσά που θα δουν στα ΑΤΜ από το βράδυ της Πέμπτης (20/12) και θα είναι διαθέσιμα για είσπραξη την Παρασκευή (21/12) δεν έχουν καμία σχέση με τις μικτές απολαβές τους που απορρέουν από την......... αναπροσαρμογή συντάξεων και την πληρωμή, εν είδει εφάπαξ επιδόματος, των διαφορών που αφορούν συνολικά στο διάστημα από Αύγουστο 2012 ως και Ιούνιο του 2016, σύμφωνα με το νόμο 4575/2018 που ψήφισε η κυβέρνηση συμμορφούμενη εν μέρει με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη διόρθωση των αποδοχών τόσο στους εν ενεργεία όσο και στους συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων.

Τα καθαρά ποσά για τους απόστρατους, που είναι και η μεγαλύτερη ομάδα συνταξιούχων, είναι χαμηλά για όσους έχουν κάτω από 33 έτη και μικρούς βαθμούς αποστρατείας (έως και ταγματάρχη) και δεν υπερβαίνουν τα 700 -780 ευρώ.

Πολλοί θα δουν ποσά αναδρομικών κάτω και από 100 ευρώ για όλη την περίοδο των 47 μηνών (Αύγουστος 2012-Ιούνιος 2016), ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν μηδενικές επιστροφές γιατί με την αναπροσαρμογή σύνταξης άλλαξαν και πήγαν σε μεγαλύτερη κλίμακα μνημονιακών κρατήσεων.

Με το φόρο 20%, δε, που επιβάλλεται αφού γίνουν οι μνημονιακές μειώσεις, οι επιστροφές μηδενίζονται όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος μέσα από τα ενημερωτικά πληρωμών με τα αναδρομικά των αποστράτων που έχουν περαστεί από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στις καρτέλες των συνταξιούχων.


Δείτε τα χρήματα που θα μπουν τελικά στην τράπεζα σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

ΠΙΝΑΚΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨