Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Το Συντονιστικό των 3 Ε.Α.Α.Δυναμικό & Ακούραστο στις επάλξεις του αγώνα έξω από το ΣτΕ


Δυναμικά και ακούραστα δίνουν τον αγώνα τους τις δύο (2) τελευταίες ημέρες για τα δίκαια των Αποστράτων  τα μέλη του Συντονιστικού των 3 Ε.Α.Α. έξω από το ΣτΕ που συνεδριάζει για την Συνταγματικότητα του ν. Κατρούγκαλου και των νέων περικοπών που θα φέρει στις συντάξεις μας.

Συγκινητικός επίσης είναι και ο αγώνας των μελών του Συλλόγου Α.ΞΙ.Α που βρίσκεται τόσες ημέρες στο δρόμο έξω από το ΣτΕ και το ΥΠΕΚΑ φωνάζοντας για τα δίκαιά του.

Διαβάστε τι έγραψε πριν από λίγο δημόσια και δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Ροζής Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για τον αγώνα που πρέπει να συνεχισθεί και το κάλεσμα προς όλους μας:  ¨ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ¨ στην επόμενη συγκέντρωση στον ίδιο χώρο.......
O AΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Σημερινή κινητοποίηση (17-5-18 και ώρα 07.00 μ.μ.)έξω από το Σ.τ.Ε. Το Συντονιστικό Συμβούλιο Ενώσεων Αποστράτων Ε.Α.Α.Σ. – Ε.Α.Α.Σ. – Ε.Α.Α.Α. εκπροσωπήθηκε από τους Πρόεδρους Ε.Α.Α.Σ. και Ε.Α.Α.Ν. , κ. Ροζή Βασίλειο και κ. Περβενά Σπυρίδων και η Ε.Α.Α.Α. από το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κρανιά Ιωάννη, ενώ παρέστησαν μέλη των υπόψη Δ.Σ., καθώς και μέλη των αναφερομένων Ενώσεων.
Συγκινητική για μια ακόμη φορά η παρουσία των μελών του συλλόγου Α.ΞΙ.Α.
Το αμέσως χρονικό διάστημα θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το Συντονιστικό των Ε.Α.Α. για την επόμενη συγκέντρωση στο ίδιο χώρο ώστε να παλέψουμε για μια δίκαια δίκη και την ανατροπή του ν. Κατρούγκαλου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΟΥ...Ο ΡΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ;

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨