Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Πρόεδρος του European Group of Surveyors, Αξιωματικός εα Τάξεως ΣΣΕ 1978


                Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ
      ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ                                             Αθήνα 12 Δεκ. 2015
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ     
                    ΤΑΞΗΣ 1978
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
Πρόσφατα στη  γενική συνέλευση του European  Group of  Surveyors   (ΕGOS)  στην Μάλτα, το Μέλος του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών Τάξης ΣΣΕ 1978 και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ)  Νίκος Ζαχαριάς,  εξελέγη ομόφωνα  νέος Πρόεδρος  του Συλλόγου αυτού .
Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, ο οποίος εκπροσωπεί........
τους ελεύθερους επαγγελματίες τοπογράφους Μηχανικούς  των  κρατών μελών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.   Σήμερα στον σύλλογο αυτό συμμετέχουν είκοσι χώρες  και εκπροσωπούνται περίπου 260.000 τοπογράφοι Μηχανικοί .  Τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο αυτό είναι :
Ø Η αμοιβαία αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων στα κράτη -μέλη με σκοπό την ελεύθερη διακίνηση των επαγγελματιών τοπογράφων στην Ευρωπαϊκή  Ένωση , σύμφωνα με τις σχετικές ευρωπαϊκές  οδηγίες .
Ø Η πιστοποίηση του επαγγέλματος και των σπουδών .
Ø Η βελτίωση των συνθηκών άσκησης του επαγγέλματος στα κράτη μέλη
Ø Η επιμόρφωση των μελών  .
Ο Νίκος Ζαχαριάς  ξεκίνησε την  επαγγελματική του  δραστηριότητα   αμέσως μετά την αποφοίτηση του από το ΕΜΠ το 1989. Έχει δραστηριοποιηθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ),  καθώς και στο ΤΕΕ  από το 1995 περίπου ενώ έχει εκλεγεί και Γενικός γραμματέας του συλλόγου αυτού το 2011.  Επί σειρά ετών επίσης έχει διατελέσει και εκλεγμένο  μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΔΑΤΜ. Από το έτος 2004  ο Νίκος Ζαχαριάς  εκπροσωπεί τον ΠΣΔΑΤΜ και το ΤΕΕ στο EGOS .
Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους τομείς των τοπογραφικών μελετών, πολεοδομικών - χωροταξικών, κτηματολογίου, δασικών θεμάτων , εφαρμογών τίτλων ιδιοκτησιών, ερμηνείας αεροφωτογραφιών, καθορισμού αιγιαλού παραλίας, πράξεων εφαρμογής, απαλλοτριώσεων, συμβούλου εκμετάλλευσης ακινήτων κτλ
Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει σε ημερίδες και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σημαντικό αριθμό εργασιών στα  παραπάνω  θέματα, ενώ έχει λάβει μέρος σε ομάδες εργασίας για την σύνταξη διαφόρων σχεδίων νόμων .
Σε συνεργασία με την ΠΟΣ έχει καταθέσει προτάσεις για θέματα ΑΟΟΑ-Πικερμίου, ενώ είχε ορισθεί μέλος σχετικής επιτροπής του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου υποστηρίζει επίσης διάφορα ΝΠΔΔ , φορείς , συνεταιρισμούς, συλλόγους,  εταιρείες  και  ιδιώτες. Διατηρεί  Γραφείο Χαλάνδρι  (Ράχης 4α και Δάσους, Πλατεία Δούρου, τηλ 210 6811411, φαξ 210 6822346, 6977500794,   mail: zaxarn@otenet.gr).
Ο Σύνδεσμός μας συγχαίρει το Συμμαθητή και Μέλος μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        Βασίλειος   Νικολόπουλος                                   Γεώργιος Παπαθανασίου
      Ταξχος εα                                                                           Αντγος εα       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨