Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Πνίγηκε 33χρονος της Πολεμικής Αεροπορίας



Το σημείο όπου πνίγηκε ο 33χρονος βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σημείο όπου είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα το 2002 η άτυχη λιμενικός Ευγενία Ρηγώνη.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 8 σήμερα το πρωί, ένας άνδρας ηλικίας 33 χρονών, που μια ώρα νωρίτερα, έπεσε με το αυτοκίνητό του, στη θαλάσσια περιοχή Πλάκες, με αποτέλεσμα το όχημα να φτάσει σε βάθος περίπου 20 μέτρων και ο ίδιος να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και να πνιγεί.
Ο λόγος για τον......... Νικόλαο Απ. Σγούρα, 33 χρονών, μόνιμο στην Πολεμική Αεροπορία, που υπηρετούσε στο ΑΤΑ Λάρισας, που πιθανόν έθεσε τέρμα στη ζωή του, επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, καθώς διερχόμενοι οδηγοί τον είδαν στις 7 το πρωί, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς Αγριά, να κόβει δεξιά του δρόμου, με ταχύτητα και να καταλήγει στη θάλασσα. Το αυτοκίνητο (μάρκας Toyota Yaris), έφυγε στη θάλασσα στις Πλάκες, στην αγκάλη Ευγενίας Ρηγώνη, που είχε χάσει τη ζωή της η νεαρή λιμενικός σε τροχαίο το 2002, λίγο πριν την ΑΓΕΤ.

Οι οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα το Λιμεναρχείο Βόλου και επί τόπου πήγαν το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου με ιδιώτη δύτη και υπηρεσιακό αυτοκίνητο με άνδρες, από ξηράς, ενώ κλήθηκε και η εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που πήγε επί τόπου με φουσκωτό σκάφος και τρία άτομα, για να συνδράμουν στις έρευνες.

Στις 8 το πρωί, μια ώρα μετά το τραγικό γεγονός, ο ιδιώτης δύτης εντόπισε τον νεαρό οδηγό εγκλωβισμένο στη θέση του οδηγού και τον ανέσυρε στην επιφάνεια.

Αρχικά η σορός μεταφέρθηκε στην ακτή, αλλά επειδή ήταν πολύ απότομη η διαδρομή μέχρι το δρόμο, η σορός μεταφέρθηκε με το φουσκωτό των εθελοντών στην Παναγία Τρύπα, όπου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου έγινε αναγνώριση της σορού από τους οικείους του.

Στις έρευνες βρέθηκαν ο πατέρας και ο αδελφή του νεαρού άνδρα, καθώς και συνάδελφοί του στρατιωτικοί, που ανέφεραν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς στο δρόμο, όπου το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του δεν υπήρχε φρενάρισμα.
magnesianews.gr

Και από το e-thessalia.gr

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα το πρωί ο 32χρονος Απόστολος Σγούρας μέσα από το αυτοκίνητο του μετά από βουτιά θανάτου στο δρόμο προς Βόλο, στη στροφή της Γορίτσας, κοντά στις Πλάκες. Ο άτυχος άνδρας, για άγνωστο λόγο, και υπό συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητο του σε βάθος 12 μέτρων. Πρόκειται για μόνιμο στην Πολεμική Αεροπορία που υπηρετούσε στη Λάρισα και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν μάρκας Toyota.



Μετά από επιχείρηση ανδρών του Λιμενικού, ο 32χρονος ανασύρθηκε νεκρός με τη συνδρομή επαγγελματία δύτη μέσα από το αυτοκίνητό του που βυθίστηκε στα νερά.
Το αυτοκίνητο είδαν λουόμενοι στην περιοχή που ενημέρωσαν το λιμενικό και αμέσως έσπευσε το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου με ιδιώτη δύτη και υπηρεσιακό αυτοκίνητο με άνδρες από ξηράς. Λόγω του δυσπρόσιτου της περιοχής, το άψυχο σώμα μεταφέρθηκε με το φουσκωτό της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων στο λιμάνι του ΝΟΒ. Από εκεί το ΕΚΑΒ παρέλαβε το σώμα του και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Στο σημείο βρίσκονται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η Λέσχη ειδικών δυνάμεων, άνδρες του Λιμενικού και η Αστυνομία. Πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία αφού ο άτυχος 32χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο δρόμο δεν βρέθηκε φρενάρισμα. Στο σημείο βρέθηκε ο πατέρας του, σοκαρισμένος και απαρηγόρητος και η αδερφή του. Συνεργείο επιχειρούσε για ώρα την ανέλκυση του αυτοκινήτου.




Τελικά το αυτοκίνητο, μάρκας Τoyota Yaris, ανασύρθηκε.





Η ανέλκυση του αυτοκινήτου ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨