Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Επίσκεψη ΣΑΣΥΔΑ στον κ. Δκτή ΔΑΕ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν.......
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΥΠΞΚΩΝ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΑΣΥΔΑ)
Association of Graduates N.C.O. Administrative School of Hellenic Air Force
Λυκούργου 9 (4ος όροφος – Γρ. 428) – 105 51  Αθήνα
Τηλ / Fax: 210 3238449
site: sasyda.blogspot.gr      email: sasyda@hotmail.gr
Αρ. Πρωτ. : 2


Αθήνα, 28 Μαι 2015ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ:
Επίσκεψη ΣΑΣΥΔΑ στον κ. Δκτή ΔΑΕ


Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, αντιπροσωπεία του  ΣΑΣΥΔΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γεώρ. Ρούσσο και το Γεν.Γραμματέα κ. Ηλ. Ντούβλη, επισκέφθηκε το Δκτη ΔΑΕ, Απτχο (Ι) Ιωάν. Μανωλάκο.
Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η τριετής φοίτηση στη ΣΥΔ το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2015-16, καθώς και η επιχειρούμενη αναβάθμιση των ΑΣΣΥ της Πολεμικής Αεροπορίας.
Από την ενημέρωση που παρείχε ο κ. Πτέραρχος, προκύπτει ότι το θέμα της τριετούς φοιτήσεως στη ΣΥΔ αλλά και στις ΑΣΣΥ λοιπών Κλάδων Ε.Δ., βρίσκεται πλέον στον κ. ΥΦΕΘΑ για τελική έγκριση και νομοθετική ρύθμιση. 
Από την πλευρά του, ο κ. Πρόεδρος, τόνισε την ανάγκη αναγνώρισης-ισοτιμίας του πτυχίου ΑΣΣΥ με αυτό των ΑΤΕΙ και κατ' επέκταση την κατοχύρωση ανάλογων επαγγελματικών δικαιωμάτων σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας.
Στον κ. Διοικητή, ετέθησαν και μια σειρά ζητημάτων των εν ενεργεία αποφοίτων της Σχολής, κυρίως δε των νεώτερων σειρών-χαμηλόβαθμων συναδέλφων τόσο αρμοδιότητας ΔΑΕ όσο και αρμοδιότητας ΓΕΑ, τα οποία ο κ. Πτέραρχος υποσχέθηκε ότι θα θέσει υπόψιν της Ηγεσίας και θα υποστηρίξει ο ίδιος, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους.
Τέλος, ο ΣΑΣΥΔΑ εξήρε το έργο του νυν Δκτη ΣΥΔ, Σμχου (Ι) Αθ. Τζατζά.
Αποχαιρετώντας την αντιπροσωπεία, ο κ. Πτέραρχος ζήτησε να υπάρχει συχνότερη επαφή των δύο μερών.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


ο Γεν.Γραμματέας
Σγός (ΥΔΚ) ε.α. Ηλίας Ντούβλης

ο Πρόεδρος
Ταξχος (Ο) ε.α. Γεώρ.ΡούσσοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨