Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

* Αφιέρωμα στον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ. για την ¨Ανάδειξη του Λάθους του Γ.Λ.Κ.¨ (Βιογραφικό)


Η Δικαίωση 
του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ.) Ταξιάρχου ε.α. Βασ. Νικολόπουλου Αεροπορίας Στρατού  στην ανάδειξη του <<Λάθους του Γ.Λ.Κ.> (από μέρους του) μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΣτΕ & στο Ε.Σ.

Μεγάλες και πρωτόγνωρες οι μειώσεις και οι περικοπές  τα τελευταία χρόνια στο χώρο των Αποστράτων και των εν ενεργεία συναδέλφων μας.
Βομβαρδισμός με άδικες διπλές μειώσεις στις συντάξεις μας και τις αποδοχές μας. Οι Απόστρατοι και οι εν ενεργεία στα όρια της εξαθλίωσης.
Το <<ρατσιστικό>> 40% της μείωσης σε Αποστράτους κάτω των 55 χρόνων και οι  άδικες και υπερβάλουσες διπλές μειώσεις των ειδικών μισθολογίων του Ν.4093/2012 είναι οι ποιο χαρακτηριστικές και τιμωρητέες περιπτώσεις για τους Στρατιωτικούς.......

Οι Στρατιωτικοί με τις πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα κινητοποιήσεις τους διεκδίκησαν όλοι μαζί το δικαίωμα στην ζωή και στην αξιοπρέπεια των οικογενειών τους και της δικής τους.
Μπροστάρης στον αγώνα της δικαίωσής της Στρατιωτικής οικογένειας ήταν ο απλός ε.α & ε.ε συνάδελφος .
Αναπολώντας όμως το πρόσφατο παρελθόν εξέχουσα θέση και ρόλο έπαιξε στον δίκαιο αγώνα μας η  αναγνώριση του <<ΛΑΘΟΥΣ του Γ.Λ.Κ.>>......

Με γνώμονα την αλήθεια όπως αρμόζει σε Στρατιωτικούς, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ. Ταξχος ε.α. κ. Βασ. Νικολόπουλος ανέδειξε αθόρυβα, μεθοδικά, και με στοιχεία το <<ΛΑΘΟΣ>> που μας καταδίκαζε σε επιπλέον περικοπές για το 2014 – 15- 16 ενώ είχαν εισπραχθεί από προηγούμενες περικοπές τα ποσά που μας αναλογούσαν.

Απέδειξε με στοιχεία στον Σταικούρα τα παραπανίσια που μας ζητούσαν από το Γ.Λ.Κ. Αυτό το <<πιάσιμο στα πράσα>> όπως λέει και ο Λαός ήταν η αρχή της δικαίωσης των Αποστράτων & των εν ενεργεία.
 Η <<ΒΌΜΒΑ>> που έριξε ο Ταξίαρχος Πρόεδρος της Π.Ο.Σ. τελικώς έκανε μεγάλο θόρυβο. Αποκορύφωμα, δια στόματος Πρωθυπουργού η Κυβέρνηση μιλάει πλέον για <<αδικίες>> στους Στρατιωτικούς. Όλοι παραδέχονται ότι οι Στρατιωτικοί <<ΤΙΜΩΡΉΘΗΚΑΝ>> με διπλές μειώσεις στις αποδοχές  και τις συντάξεις τους.
 Οι μάχες σιγά – σιγά κερδίζονται μία – μία . Την αδικία εξάλλου δεν την θέλει ούτε ο Θεός.
 Η πρώτη μάχη κερδήθηκε πρόσφατα  για τους εν ενεργεία συναδέλφους στο Συμβούλιο της Επικρατείας συμπαρασύροντας και τους Αποστράτους.
 Η δεύτερη μάχη( απ΄ότι όλα δείχνουν)  επίσης έχει κερδηθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τους Αποστράτους.

Διαβάστε στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Σ. βήμα – βήμα πώς φτάσαμε στην δικαίωσή μας ΕΔΩ

Με την άδεια του εκλεκτού συναδέλφου  παρουσιάζουμε το βιογραφικό του

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Ταξίαρχος ε.α. Βασίλειος Νικολόπουλος (Α. Σ.) εξήλθε Ανθυπολοχαγός από τη ΣΣΕ το 1978. 
Ήταν αλεξιπτωτιστής και εκπαιδευτής-εξεταστής πτήσεων με πάνω από 2.700 ώρες, εκ των οποίων 700 ώρες ως Εκπαιδευτής.  Αποφοίτησε πρώτος από τα τμήματα Χειριστών  Ελικοπτέρων, εκπαιδευτών πτήσεων και χειριστών Α/Φ. 
Είναι από το 1990 κάτοχος πτυχίου  επαγγελματία χειριστή – εκπαιδευτή  στροφειοπτέρων της ΥΠΑ. Του έχει απονεμηθεί το διακριτικού Ιπταμένου από τη Γαλλική Αεροπορία Στρατού.
 Έχει ιπταθεί ως  χειριστής με διάφορα Ε/Π ξένων χωρών (BLACK HAWK, M-17, SUPER PUMA, COUGAR, ALLOUET, AH-64A)  στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων σε Η.Π.Α., Ρωσία,  Γαλλία, Κύπρο.
Ήταν υπεύθυνος σχεδιασμού και συντονισμού μεταφοράς της Ολυμπιακής Φλόγας με Ε/Π CHINOOK ανά την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Διετέλεσε Πρόεδρος επιτροπής αναδιοργάνωσης της Αεροπορίας  Στρατού και εκπόνησης διακλαδικού κανονισμού παροχής υπηρεσιών Ε.Δ. σε τρίτους.
Αθλητής μέσων αποστάσεων (800μ. και 1500μ.) και ποδοσφαιριστής Α΄ κατηγορίας Αθηνών. Μέλος Τριμελούς Επιτροπής Εργασιακού Αθλητισμού (1985-87), υπό τη ΓΓΑ . Πρώην Διαιτητής Ποδοσφαίρου (Συνδέσμων Αθηνών και Θεσσαλίας). 
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Χαλανδρίου και εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου(2009-2011) .
Σήμερα είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ),
της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού,
του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών της ΣΣΕ 1978 και
Τακτικό μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας της Ελλάδος.
Είναι έγγαμος με δύο παιδιά, το ένα δημοτικό και το άλλο  3ετής στη Σ.Μ.Α./Σχολή Ικάρων.

* Το αφιέρωμα στον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ. γίνεται με πρωτοβουλία του aeroporiapostratos , δεν μας εζητήθη, γιατί πιστεύουμε ότι η συμβολή του στην επανάκαμψη των αποδοχών και των συντάξεών μας ήταν καθοριστική. Στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα αφιερώματα, και σε άλλους πρωτεργάτες, που έχουν ξεχωρίσει - κατά την άποψη μας- στον αγώνα της δικαίωσης των Στρατιωτικών.

Η στρατιωτική οικογένεια είναι υπερήφανη για τα παιδιά της.




3 σχόλια:

  1. Μάλλον ξεχνάτε ότι η "δικαίωση" δεν προήλθε απο τον Σταϊκούρα ή την κυβέρνηση αλλά απο το ΣτΕ , στο οποίο βέβαια εξ όσων γνωρίζω ουδέποτε προσέφυγε ο Νικολόπουλος ή η ΠΟΣ. Μάλλον ξεχνάτε το σήριαλ των συναντήσεων με τον Σταϊκούρα , ακόμη και τη μέρα που οι πρόεδροι των ΕΑΑ είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Μάλλον ξεχνάτε το σήριαλ των ανακοινώσεων του Νικολόπουλου για το πόσο εποικοδομητική ήταν η συνάντηση με τον Σταϊκούρα , με πόση κατανόηση και προσοχή άκουγε ο Σταϊκούρας , πόσο τον εντυπωσίασαν τα λεγόμενα και πως ζητούσε συνεχώς νέα στοιχεία για να τα μελετήσει.Και μια χαρά συνεχιζόταν το παραμύθι ώστε να ξεχνιέται το πόπολο. Αλλά φεύ δεν πρόλαβε ο κακομοίρης , τον πρόκαμε το ΣτΕ (πιθανόν για τους δικούς του λόγους). Φαίνεται ή ο Σταϊκούρας δεν τα έπαιρνε τα γράμματα ή ο Νικολόπουλος δεν τα έλεγε καθαρά. Επι της ουσίας βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί θριαμβολογείτε και κραυγάζετε περί δικαίωσης. Που ακριβώς συναντιέται η απόφαση του ΣτΕ με τα λεγόμενα του Νικολόπουλου; Ο Νικολόπουλος δεν έλεγε ότι είναι αντισυνταγματικές οι κρατήσεις αλλά ότι έγιναν με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα να γίνει απο τον πρώτο χρόνο το σύνολο τους που προβλεπόταν στο μνημόνιο και δεν θα έπρεπε να γίνουν και νέες. Το ΣτΕ , σύμφωνα με τις διαρροές , κρίνει οτι οι στρατιωτικοί , και μόνο αυτοί , είναι ειδική κατηγορία υπαλλήλων και ένεκα αυτού δεν θα έπρεπε να υποστούν μειώσεις τα μισθολόγιά τους. Αν βρείτε καμιά σχέση πείτε την και σε μένα. Ελπίζω , αν και δεν το πιστεύω , ότι δεν θα θεωρηθεί "υβριστική" ή "προσβλητική" και θα αναρτηθεί η παρούσα αιρετική άποψη για τον "θρίαμβο" του Νικολόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση στο σχόλιο αγνώστου της 11 Φεβρουαρίου 2014 - 9:50 μ.μ.
    Επισυνάπτω την απάντησή μου σε δύο συνεχόμενα σχόλια (λόγω τεχνικώς περιορισμένου χώρου του παραθύρου των σχολίων)
    Δεν θα μπω σε περαιτέρω διάλογο μαζί του.

    Επειδή ο αγαπητός άγνωστος, προσωποποιεί το θέμα θα ήθελα να τον ενημερώσω για τα εξής που προφανώς δεν γνωρίζει:
    1..Τον Ιούλιο του 2010 ως Πρόεδρος δύο (2) Φορέων της ΛΑΣ και του Συνδέσμου ΣΣΕ 1978 (ιδρυτικά μέλη λίγο μετά της ΠΟΣ) , μαζί με άλλους φορείς εκτός του χώρου των Στρατι-ωτικών, είχαμε προσφύγει στο ΣτΕ, για την αντισυνταγματικότητα αυτών των περικοπών. Το ΣτΕ εξέδωσε σχετική απορριπτική τότε απόφαση (Αριθμός 668/2012 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑ-ΤΕΙΑΣ), της οποίας όμως το σκεπτικό, όπως διαφαίνεται αποτελεί τη βάση για τις αποφάσεις που αναμένονται να εκδοθούν. Μάλιστα τότε είχαν συμμετάσχει και ε.ε. συνάδελφοι των δύο φορέων μας, προκειμένου το ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα να είχε ευεργετική επίδραση στους εν ενεργεία συναδέλφους. Γνωρίζαμε τότε ότι ήταν ελάχιστες οι πιθανότητες να δικαιω-θούμε, αλλά θεωρούσαν οι νομικοί ότι θα δημιουργείτο υπόβαθρο για περαιτέρω διεκδίκηση είτε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο είτε με μια άλλη προσφυγή εφόσον συνεχιζόταν η κατάσταση των περικοπών. Παραπέμπω σε σχετική ενημέρωση: http://www.hellasmil.gr/images/stories/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85_2010.htm
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: «Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 23 Νοεμβρίου 2010, με την εξής σύνθεση: Π. Πικραμμένος, Πρόεδρος, Γ. Σταυρόπουλος, Κ. Μενουδάκος, Σ. Ρίζος, Φ. Αρ-ναούτογλου, Ν. Σακελλαρίου, Δ. Πετρούλιας, Αθ. Ράντος, Αγγ. Θεοφιλοπούλου, Αικ. Συγγούνα, Αντιπρόεδροι, Ευδ. Γαλανού, Γ. Παπαμεντζελόπουλος,…………………….
    Για να δικάσει την από 26 Ιουλίου 2010 αίτηση:
    των: 1) νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Δικηγορικός Σύλλογος Αθη-νών», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ακαδημίας, αρ. 60, το οποίο παρέστη με τους: α) δικηγόρο Δημ. Παξινό (Α.Μ. 6398, ……………………..8) Σύνδεσμου Αποφοίτων Αξιωματικών Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξης 1978, που εδρεύει στην Αθήνα, ……..9) Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, που εδρεύει στην Αργυρούπολη Αττικής, …..α) δικηγόρο Δημ. Παξινό (Α.Μ. 6398……… που τους διόρισαν με πληρεξούσιο,10) Ενιαίου Φορέα Διδασκόντων Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Πα-νεπιστημίου Κρήτης, ….ο οποίος παρέστη με τον Επαμ. Μαριά (Α.Μ. 9651), ………………………….»
    2. Η ΠΟΣ όπως και όλοι οι άλλοι φορείς του χώρου μας δεν φαίνονται στις προσφυγές, διότι εκπροσωπήθηκαν από τις Ενώσεις μας ΝΠΔΔ, στις οποίες θυμίζω ότι είμαστε μέλη και πληρώνουμε τις συνδρομές μας αδιαλείπτως κάθε μήνα. Ζητήσαμε όμως να κατατεθούν οι προσφυγές και αν δεν συμφωνούσαν οι Ενώσεις, ήμασταν έτοιμοι να καταθέσουμε εμείς. Πι-στεύω ότι είναι αυτονόητο, το γιατί δεν απαιτείτο να πληρώσουμε επιπλέον δικαστικά έξοδα, τη στιγμή που ανέλαβαν οι Ενώσεις, με κόστος που στην ουσία προέρχεται από τις κρατήσεις των αποστράτων. Επομένως συμμετείχαμε και εμείς στις προσφυγές.
    3. Βέβαια μάλλον διαφεύγει στον αγαπητό σχολιαστή, ότι ο Νικολόπουλος όπως και 12.500 συνάδελφοι έχουμε προσφύγει στο Ελεγκτικό Συνέδριο (εφέσεις), που είναι το καθ’ ύλην αρμόδιο για να εξετάσει τα συνταξιοδοτικά θέματα. Εκεί δεν υπάρχουν οι ομαδικές προ-σφυγές. Παρότρυνε μάλιστα τα μέλη της ΠΟΣ να προσφύγουν :
    http://www.hellasmil.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=350:2013-05-03-16-22-43&catid=29:omospondia&Itemid=61. Πέραν αυτών επισκέφθηκα το Δεκ. 2013 το Ελεγκτικό Συνέδριο με τον Αντιπρόεδρο της ΕΑΑΣ, προκειμένου να ζητήσουμε την επίσπευση της εκδίκασης, όπου εκεί πληροφορηθήκαμε και τον αριθμό των εφέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στο σχόλιο αγνώστου της 11 Φεβρουαρίου 2014 - 9:50 μ.μ.
    Επισυνάπτω την απάντησή μου σε δύο συνεχόμενα σχόλια (λόγω τεχνικώς πε-ριορισμένου χώρου του παραθύρου των σχολίων)
    Δεν θα μπω σε περαιτέρω διάλογο μαζί του.

    4. Μετά την κατάθεση των προσφυγών τον Ιαν. 2013, διαπίστωσα το «λάθος» που νο-μίζω (ζητώ συγνώμη για το πρώτο ενικό) ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτές οι συναντήσεις εξασφάλισαν και νομοθετικά οδήγησαν στο να μην περιληφθούν οι σχε-διαζόμενες μειώσεις στον Π/Υ 2014, ήτοι ποσό συνολικά 250 εκατ. ευρώ και επιπλέον τη δέ-σμευση να βελτιωθεί το μισθολόγιο για το 2014 κατά 150 εκατ. ευρώ από το πλεόνασμα. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που μας σάρωναν ΌΛΟΥΣ οι περικοπές, οι φόροι και τα οριζόντια μέ-τρα. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος, ότι η διαπίστωση του λάθους και τα επακό-λουθα μειώνουν την απαίτηση για αναδρομικά κατά 400 εκατ. Ας μου πει κάποιος, αν δεν εί-χαμε αποδείξει τη σφοδρότητα των μειώσεων, και επί ένα χρόνο δεν γινόντουσαν οι κάθε εί-δους παρεμβάσεις, ποιο δικαστήριο θα μας δικαίωνε; Παράλληλα έτρεχαν οι προσφυγές των Ενώσεων στο ΣτΕ και οι δικές μας στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Στις δε παρεμβάσεις που έγιναν κατά τις δύο εκδικάσεις, το βάρος των επιχειρημάτων έπεσε στο ύψος των μειώσεων που έχουμε υποστεί, αλλά και σε άλλα βεβαίως επιχειρήματα.
    5. Πουθενά δεν δείχνω να με εντυπωσίασε ο Σταϊκούρας. Δεν θα μπω στη διαδικασία να ξαναεξηγήσω την αναγνώριση του λάθους από Υπ. Οικονομικών και τι έγινε όλο αυτό το χρόνο. Είναι πλέον κατανοητά από οποιοδήποτε καλοπροαίρετο. Όποιος επιθυμεί να παρου-σιάσει το άσπρο μαύρο ας το κάνει. Προσωπικά έκανα αυτό που πίστευα, δεν διεκδίκησα ούτε τιμές, ούτε αναγνώριση. Μου αρκεί που αρκετοί συνάδελφοι αναγνωρίζουν αν μη τι άλλο τον κόπο και την προσπάθειά μου και ένα BLOG, που το έχουν άγνωστοι σε μένα άνθρωποι, έγρα-ψαν κάποια αυτονόητα, που δεν λένε άλλοι, λόγω σκοπιμοτήτων. Γι’ αυτό και τους ευχαριστώ. Δεν με πειράζει, εξάλλου δεν σκοπεύω να πολιτευτώ.. για να το διασκεδάσω και λίγο. Διότι αν δεν το έχεις αντιληφθεί αγαπητέ σχολιαστή και ελεύθερο χρόνο τρώμε όσοι ασχολούμαστε και χρήματα από την τσέπη μας χαλάμε και τα ακούμε!!! Διεκδικώ όμως την αλήθεια.
    Στο δια ταύτα λοιπόν η ημετέρα ταπεινότης ήταν από τους πρώτους που προσέφυγε στο ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα των περικοπών (Ιουλ. 2010,) όταν οι άλλοι έκαναν δι-ακοπές και κάποιοι παρακολουθούσαν διαδικτυακά τα δρώμενα, συμμετείχε μέσω των Ε-νώσεων που είναι μέλος στις προσφυγές στο ΣτΕ του 2013 και στις ατομικές εφέσεις στο Ε.Σ. και επιπλέον στοιχειοθέτησε με αριθμούς την σφοδρότητα των μειώσεων. Ήταν όμως ένα γρανάζι για να δουλέψει η μηχανή. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Ελπίζω να απάντη-σα στις καλοπροαίρετες απορίες ….
    Βέβαια αδικείς και το BLOG, που περιγράφει τα γεγονότα πολύ σωστά και γράφει ότι το «λάθος» ήταν «…η αρχή της δικαίωσης των Αποστράτων & των εν ενεργεία.» και μετά «Η πρώ-τη μάχη κερδήθηκε πρόσφατα για τους εν ενεργεία συναδέλφους στο Συμβούλιο της Επικρα-τείας συμπαρασύροντας και τους Αποστράτους.» Δεν θριαμβολογεί. Απλά διαπιστώνει….
    Ευχαριστώ για την υπομονή για όποιον το διάβασε μέχρι τέλους.
    Βασίλης Νικολόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨