Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06/09/2024 & ΩΡΑ 18.00 - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 

ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06/09/2024 & ΩΡΑ 18.00

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

Όπου κι αν υπηρετείς, όσα χρόνια κι αν έχεις στο αστυνομικό σώμα, μια είναι η αλήθεια: Μας έχουν «του κλότσου και του μπάτσου»!!!

Για πολλούς είμαστε το αναλώσιμο είδος που προσφέρεται για την............

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Επιστολή)

                                

Γράφει ο Παναγιώτης Καράμπελας

Επίτιμος Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (ΣΑΣ).


Πολλά τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων στις Στρατιωτικές Σχολές, Ανώτατες και Ανώτερες και τη γενική διαπίστωση ότι δεν εξασφαλίστηκαν οι απαιτήσεις σε αριθμό εισακτέων σε κάποιες Σχολές.

Απαιτείται, λοιπόν, εντοπισμός και αντικειμενική ιεράρχηση ΟΛΩΝ των πιθανών αιτίων με βάση τα οποία οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις απέρριψαν την επιλογή των..............

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Με μεγάλη αργοπορία το Μ.Τ.Α. ενημερώνει Μετόχους & Μερισματούχους με ανακοίνωση για την εκμίσθωση ακινήτου στο ΕΛ.Κ.Α.Κ.

 

Με μεγάλη αργοπορία προς τους Μετόχους & Μερισματούχους του, το Μ.Τ.Α. εξέδωσε ανακοίνωση πληροφόρησης  για την εκμίσθωση ακινήτου στο ΕΛ.Κ.Α.Κ. 

Μετά το εξώδικο  Μερισματούχων του ΜΤΑ που προηγήθηκε για την εκμίσθωση του 4ου ορόφου ιδιοκτησίας του ΜΤΑ, του κτιρίου επί της Λεωφόρου Συγγρού 350 στην Καλλιθέα Αττικής στο ΕΛ.Κ.Α.Κ. .........αλλά και το καλοκαιρινό  <<ενδιαφέρον>>  της Ε.Α.Α.Α.  για πληροφόρηση των Αποστράτων για το ίδιο θέμα,........τελικώς με μεγάλη αργοπορία το Μετοχικό εξέδωσε ανακοίνωσή πληροφόρησης  για το θέμα προς τους Μετόχους και Μερισματούχους Αποστράτους  ασφαλισμένους του .........

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Δένδιας και Υφ. Οικ. Πετραλιάς δεν εκδίδουν τελικώς το Π.Δ. για την αναπροσαρμογή (εδώ και 30 χρόνια) αποζημιώσεων των ε.ε. Συναδέλφων (Οι απαντήσεις τους στην Βουλή)


Τα ε.ε. στελέχη των Ε.Δ. καλούνται το 2024 (εν μέσω της  μεγαλύτερης ακρίβειας της τελευταίας 50ετίας)  να υλοποιήσουν μεταθέσεις και ημερήσιες αποζημιώσεις  - για τις μετακινήσεις τους σε διατεταγμένες υπηρεσίες -  σε τιμές αποζημίωσης που ίσχυαν εδώ και 30 χρόνια!!!!!!!! Οι απαντήσεις των κ.κ. Δένδια και Υφ. Οικ. Πετραλιά στη Βουλή  ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ για το Προσωπικό!!!  

Ερώτηση : Οι κ.κ. Αρχηγοί (ΑΛΉΘΕΙΑ) πως αισθάνονται  μ΄αυτές τις απαντήσεις ;;;;;

Σε απάντηση της σχετικής ερώτησης, σας γνωρίζω ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μελετά κάθε πρόταση που υποβάλλεται για την............

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨