Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Άνοιξε η εφαρμογή για ρύθμιση οφειλών μέχρι 48 δόσεις. Η ρύθμιση αφορά όλους τους συνταξιούχους.


Άνοιξε η εφαρμογή για ρύθμιση οφειλής φόρου από αναδρομικά σε μέχρι 48 δόσεις. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Οικονομικών, θα υπάρξει παράταση της ημερομηνίας καταβολής της 1ης δόσης από τις 31/1 που εμφανίζεται, στις 15/2, το οποίο όπως διαβεβαίωσαν, θα εμφανισθεί από τις 29/1 (πάντα εκτός απροόπτου, διότι ήταν πολλά τα απρόοπτα που παρουσιάσθηκαν). Η ρύθμιση αφορά όλους τους συνταξιούχους.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ 
 Αθήνα, 28 Ιαν. 2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 133

ΡΥΘΜΙΣΗ 48 ΔΟΣΕΩΝ

Ενεργοποιήθηκε σήμερα 28 Ιαν. 2022, η εφαρμογή για ρύθμιση μέσω Α.Α.Δ.Ε, μέχρι 48 δόσεις, με ελάχιστη δόση 30 ευρώ, του φόρου που προκύπτει από αναδρομικά εισοδήματα συντάξεων (11μήνου 2015-2016, κλπ), όπως είχε ανακοινωθεί από την ΠΟΣ με την υπ’ αριθμ. 132 ανακοίνωσή της.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, έγινε.............. αποδεκτή πρόταση της ΠΟΣ, για παράταση του χρόνου ρύθμισης, λόγω καθυστέρησης ενεργοποίησης της εφαρμογής και καθορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία της ρύθμισης η 15η Φεβ. 2022 (θα εμφανισθεί από 29/1), για όσους έχουν υποβάλλει τις τροποποιητικές μέχρι 31/12/2021. Συνιστάται η επιβεβαίωση της παράτασης.

Η Ομοσπονδία προτείνει όπως οι ενδιαφερόμενοι απευθυνθούν σε λογιστή, ώστε να ακολουθηθεί με ασφάλεια η προβλεπόμενη διαδικασία. Για όποιον επιθυμεί να εκτελέσει μόνος του τη σχετική διαδικασία ρύθμισης μέχρι 48 δόσεις, περιγράφονται στο Παράρτημα της παρούσας ανακοίνωσης, τα απαραίτητα βήματα για την υποβολή της αίτησης ρύθμισης. 

Λεπτομέρειες και οδηγίες για τους ενδιαφερομένους στο παρακάτω link :

https://www.hellasmil.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1071:-48-133&catid=30:2012-03-08-11-16-52&Itemid=63

Με εκτίμηση.
Βασίλης Νικολόπουλος
Ταξίαρχος ε.α.
Πρόεδρος Π.Ο.Σ.






3 σχόλια:

  1. Aν και το θεμα δεν με αφορα αλλα βγζουμε συμπερασμα ότι παρέμβαση της ΠΟΣ για ρυθμίσεις της οφειλής, προυπήρχε της συνάντησης αυτής, εφαρμογή στην ΑΑΔΕ-δεν χρειαζόταν καμία σωτήρια παρέμβαση- και ήταν γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι να κανουν και αυτοι να δειξουν οτι υπαρχουν.κανενα ζητημα απο τα σοβαρα δεν ασχολουνται,για να φαινονται το κανουν, εχει χαθει η τσιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τώρα που τα πληρώσαμε... είναι πολύ αργά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨