Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΣΑΕΜΘ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς ,εκφράζοντας την πατριωτική συνείδηση των μελών του, δηλώνει ότι ..........δεν αποδέχεται, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού, την ύπαρξη Μακεδονικού Έθνους-Κράτους, Μακεδονικής Ιθαγένειας, Μακεδονικής Γλώσσας και Εθνικότητας και καλεί τα μέλη του όπως συμμετάσχουν δημοκρατικά και ειρηνικά στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

                                Για το Δ.Σ

Παναγιώτου Δημήτριος           Καραγιάννης Χαράλαμπος

Πρόεδρος                                      Γράμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨