Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Η Ε.Α.Α.Σ. καλεί τα μέλη της για μαζικό - δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

16 Ιανουαρίου 2019

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού , πιστή στις αρχές και τις αξίες της, συμμετέχει για μία ακόμη στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία και καλεί τα μέλη της να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρόν , στις 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα, για ένα νέο ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση.σχετικά με την επικείμενη επικύρωση στη Βουλή των Ελλήνων της ‘’Συμφωνίας των Πρεσπών’’ .

Για την μετακίνηση των μελών της στην Αθήνα , δρομολογεί λεωφορεία από τα παρακάτω Παραρτήματά της :.............

ΑΡΤΑ - ΑΓΡΙΝΙΟ
ΗΜΑΘΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΙΛΚΙΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ – ΔΡΑΜΑ- ΣΕΡΡΕΣ
ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ
ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΞΑΝΘΗ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ

Σημείο προσυγκέντρωσης, η πλατεία έμπροσθεν του κτιρίου της παλιάς Βουλής (Άγαλμα Κολοκοτρώνη) και ώρα 13:00.

Για το Δ.Σ./ Ε.Α.Α.Σ.

Ο Πρόεδρος
Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨