Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Επιτροπή αγώνα για τη Μακεδονία: Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη, κατά της Συμφωνίας

Νέα συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας την Πέμπτη/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Νέα συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας την Πέμπτη/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ»

Σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, καλεί η «Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».
Με ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο να μετάσχει σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19:00 την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, αυτή τη φορά χωρίς εξέδρες και ομιλητές.

Παράλληλα, ζητά να μην πάει κανείς στη δουλειά του την Τετάρτη και την Πέμπτη, να μείνουν κλειστά σχολεία και καταστήματα, και να χτυπάνε πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:.................

«Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, εκτός απροόπτου, η Βουλή των Ελλήνων συνέρχεται για να συζητήσει και να αποφασίσει την κύρωση ή μη της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Συνταγματικά, κάθε απόφασή της, είναι έωλη, καθώς είναι αδύνατον (με οποιαδήποτε πλειοψηφία) να παραχωρηθεί Όνομα, Εθνικότητα, Γλώσσα και Πολιτισμός, σε αλλόφυλους.

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό σε μία ύστατη προσπάθεια για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας, η οποία θα ολοκληρώσει δύο εγκλήματα:

α. Τον εξευτελισμό της Δημοκρατίας στον τόπο της γέννησης της.
β. Την παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών σε αλλόφυλους.

Συμπατριώτες,
Τις δύο επόμενες ημέρες, αύριο Τετάρτη 23 και μεθαύριο Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ΚΑΝΕΝΑΣ μας να μην πάει στη δουλειά του. Τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα. Το χρωστάμε, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, σε αυτούς που άφησαν την οικογένειά τους και θυσιάστηκαν στη Μακεδονία για να μείνει ελληνική, πριν εκατό περίπου χρόνια.
Αυτή μας η κινητοποίηση ίσως συνετίσει, έστω την τελευταία στιγμή, τα χέρια που ετοιμάζονται να υπογράψουν την ντροπιαστική παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών.

Την ημέρα της ψήφισης θα πραγματοποιηθεί πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 στο Σύνταγμα. Χωρίς εξέδρες χωρίς ομιλητές.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να κατέβει σύσσωμος στο Σύνταγμα και να διατρανώσει την αντίθεσή του στο έγκλημα που πρόκειται να διαπραχθεί μέσα στο Κοινοβούλιο. Γνωρίζουμε πλέον με ποιους έχουμε να κάνουμε και πως πρέπει να φυλαχθούμε.

Με αίσθημα ευθύνης για τους εαυτούς μας και όσους καλούμε μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨