Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Γνωστοποίηση Υποψηφιότητας για μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α. (Καρβουνιάρης Ευστάθιος Σγός ε.α 30η ΣΤΥΑ)



Σχόλιο aeroporiapostratos: Στον Σγό ε.α. κ. Καρβουνιάρη Ευστάθιο ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!



ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

Συνάδελφοι μετά από μία τριετία καλούμαστε και πάλι να αναδείξουμε τα νέα μέλη του Δ.Σ της ΕΑΑΑ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25-11-2018. Προβληματιζόμενοι δε για το αν η μέχρι σήμερα ποιότητα και αποτελεσματικότητα εκπροσώπησης των μελών της Ένωσης ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των προηγούμενων επιλογών μας, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για μέλος της ΕΑΑΑ και ανταποκρινόμενος στο επαναδιατυπωμένο ερώτημα από το 2015 «τι θα ήθελα να γνωρίζω από τους υποψήφιους του Δ.Σ» που δημοσιεύτηκε, παρότι πολλά από αυτά είχαν λεχθεί σε διάφορες συζητήσεις-συγκεντρώσεις έρχομαι να αποτυπώσω και γραπτά (γιατί τελικά τα γραπτά μένουν) τις σκέψεις μου σχετικά με την λειτουργία της Ένωσης.

-Σαφώς και πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να εκδημοκρατιστεί ο 1171/72 που διέπει την λειτουργία της Ένωσης.

-Σαφώς και δεν πρέπει να υπάρξει καμία αλλαγή στην Φ.454/ΑΔ452352 σε σχέση με τις εννέα (9) θέσεις των τακτικών μελών του Δ.Σ που εκλέγονται κατά πλειοψηφία ανεξαρτήτως προέλευσης αλλά και ενδεχόμενων ποσοστώσεων.

Πρέπει όμως να θεσπιστεί και το ασυμβίβαστο υποψηφιότητας για συναδέλφους που μετέχουν στα Δ.Σ άλλων συλλόγων που έχουν κοινή εκλογική βάση. Επίσης πρέπει να καθιερωθεί η ηλεκτρονική και επιστολική ψήφος (έχει ψηφιστεί από το Δ.Σ και ανακοινωθεί στο τεύχος 477 της ΗΤΑ ΜΑΡ2010) για τη μαζικότερη συμμετοχή των συναδέλφων που η πρόσβασή τους είναι αδύνατη και όχι να παρατηρείται το φαινόμενο της αποτύπωσης-έκφρασης στα τελικά αποτελέσματα των εκλογών μόνο από το 1⁄4 του συνόλου των μελών της ΕΑΑΑ. Σε συνέχεια αυτών πρέπει να υπάρξει και μείωση της σταυροδοσίας μεταξύ των υποψηφίων ούτως ώστε να εκλεγούν νέοι συνάδελφοι με διάθεση και αγωνιστικότητα για την αποφυγή ομαδοποιήσεων και παραγκών, όπου όλοι ενιαία και με ειλικρίνεια θα έχουν ένα σκοπό, την ανάδειξη και προώθηση των συμφερόντων της Ένωσης αλλά και της ταυτόχρονης παραγωγής-ανάπτυξης ιδεών και δράσεων που στόχο θα έχουν την ενεργοποίηση των συναδέλφων (βγάζοντάς τους από τον καναπέ) ενάντια στα όποια σχέδια για την παραπέρα εξαθλίωσή μας.

-Σαφώς και πρέπει οι εκλογές στα κατά τόπους παραρτήματα να είναι νόμιμες και οι πρόεδροι αυτών να συμμετέχουν άμεσα και να εισηγούνται θεμάτων που θα περιλαμβάνονται στην ατζέντα συνεδριάσεων των Δ.Σ της ΕΑΑΑ, μέσω τηλεδιάσκεψης αλλά και ταυτόχρονης βιντεοσκόπησής τους (δε λείπουν τη σημερινή εποχή τα τεχνικά μέσα) για τήρηση πρακτικών. Άλλωστε τα παραρτήματα αποτελούν τη φυσική συνέχεια της Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση και πέρα από τα παραπάνω χρειάζεται και ο επαναπροσδιορισμός του θεσμικού ρόλου της ΕΑΑΑ μέσα από την ιεράρχηση των προβλημάτων μας, για την προβολή και προώθησή τους από τα μέλη της Ένωσης που συμμετέχουν στους ανάλογους φορείς (ΓΕΑ-ΜΤΑ-ΓΝΑ-ΝΙΜΤΣ).

Τέλος πιστεύοντας στα όσα μέχρι πρότινος αγωνίστηκα-πάλεψα και εξαφανίστηκα (νομικά), συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία της δυνατότητας έκφρασης των ε.ε στρατιωτικών ως ιδρυτικό μέλος και πρώτος Γραμματέας αυτής από το 2005 μέχρι και την τελεσίδικη απόφαση του Άρειου Πάγου το 2012 (ενώ βρισκόμουν σε αποστρατεία από το 2008), έτσι και τώρα να είστε σίγουροι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις εφόσον με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη της ψήφου σας για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω και ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που τα προβλήματά μας συσσωρεύονται και η επιβίωσή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Καρβουνιάρης Ευστάθιος
Σγός ε.α 30η ΣΤΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨