Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Επιστολές Συντονιστικού και ΠΣΑΕΜΘ στην Αχτσιόγλου για την απόδοση στην Π.Ο.Σ. 100.000 ευρώ (Από Μην.Κρατ.Συντάξεων 0,20 ευρώ)

Η επιστολή του ΠΣΑΕΜΘ  

Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ
Αναγεννήσεως 184 ΤΚ 682 00 Ορεστιάδα
www.emth.gr e-mail psaemth.gr@gmail.com

Ορεστιάδα 24 Μαίου 2018

ΠΡΟΣ: Υπουργό Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής
Αλληλεγγύης κ. Ε.Αχτσιόγλου
Υφυπουργό Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής
Αλληλεγγύης κ. Αν. Πετρόπουλο
ΚΟΙΝ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π.Καμμένο

ΘΕΜΑ: Απόδοση μέρους της εισφοράς του άρθρου 102 του ν. 4387/2016 έτους 2017

ΣΧΕΤ: Εγκύκλιος οικ. 26806/699/11-5-2018/ΑΔΑ:6ΟΑΘ465Θ1Ω-773

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ

1.Με έκπληξη λάβαμε γνώση της εγκυκλίου σας , με την οποία κατανέμετε τα έσοδα των 0,20ευρώ ανά συνταξιούχο , που προβλέπονται από το άρθρο 102 του Ν.4387/16 και με την οποία δίδονται 100.000 ευρώ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, (Π.Ο.Σ) Ακαδημίας 31,ΤΚ 10672, Αθήνα χωρίς να δίδεται ούτε ευρώ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας πού εκπροσωπεί τους εν αποστρατεία Εθελοντές Μακράς Θητείας.

2. Η Π.Ο.Σ. που αναγράφεται στην εγκύκλιο είναι όπως και ο Π.Σ.Α.ΕΜ. ένα Ν.Π.Ι.Δ. και εκπροσωπεί ελάχιστο μέρος των Αποστράτων Αξιωματικών και σέ καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί τους χιλιάδες αποστράτους Ε.Μ.Θ ,οι οποίοι έχουν μόνο τον ΠΣΑΕΜΘ σαν φορέα εκπροσώπησης.

3. Κατόπιν των ανωτέρω ζητάμε την ακύρωση της προαναφερθείσας εγκυκλίου σας και την αναλογική ανακατανομή των εσόδων από τα 0,20 ευρώ που καταβάλουν οι ε.α Ε.Μ.Θ , με συμμετοχή και του Π.Σ.Α.Ε.Θ στο ποσοστό που αναλογεί στους ε.α Ε.Μ.Θ και εκφράζουμε το παράπονο ότι το Υπουργείο αγνοεί επιδεικτικά τον Π.Σ.Α.Ε.Θ , σε αντίθεση με άλλα Ν.Π.Ι.Δ (π.χ ΠΟΣ) που όπως φαίνεται έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας.

Με τιμή
Για το ΔΣ
Ο                                                           Ο

Πρόεδρος                                     Γεν.Γραμματέας

Παναγιώτου Δημήτριος             Καραγιάννης Χαράλαμπος
Ανθστης ε.α                                 Ανθστης ε.αΤο έγγραφο του Υπ. Εργασίας 
2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν δίνεις μιά πλακέτα στον Πετρόπουλο παίρνεις 100χιλιάρικα!!Ο ΣΥΡΙΖΑ αμοίβει καλά τις υπηρεσίες που του προσφέρουν κάποιοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ν.4387/16 μιλέι ξεκάθαρα για συνδικαλιστικούς φορεις και οχι για ΝΠΔΔ οπως ειναι οι "θεσμικες " ενώσεις αποστράτων.Αρα το συντονιστικό για πιο λογο διαμαρτυρεται;Δεν τους φτάνουν οι τεραστιες πιστωσεις που λαμβανει με το ετσι θελω,σαν εισφορες,απο τα μερισματα των αποστρατων;Λιγη ντροπη δεν εχουν πανω τους;

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨