Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Ημερίδα Ενημέρωσης του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α στη Θεσσαλονίκη


Δελτίο τύπου Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α – 20.2.2018

Η πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια – Ισότητα – Αλληλεγγύη], σας προσκαλεί στην εκδήλωση – ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Πατουλίδου» στο Grand Hotel, την 26η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό κ. Γεώργιο Ρωμανιά με θεματολογία, όπως παρακάτω:....................


α. Χαιρετισμοί συνδιοργανωτών και επίσημων προσκεκλημένων – «Διαχείριση του πένθους στην οικογένεια», διάλεξη από τον ψυχολόγο Δρα Απόστολο Καλιαμπό – Συντάξεις Χηρείας, ενημέρωση επί του άρθρου 12 ν.4387/2016 από τον κ. Γεώργιο Ρωμανιά.

β. Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό: Πως επηρέασαν και πως θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας οι νόμοι 4387/2016, 4472/2017, 4488/2017 κλπ (Ομιλία κ. Γεώργιου Ρωμανιά)

γ. Ερωτήσεις – απαντήσεις και διάλογος επί των προαναφερθέντων θεμάτων.

Συντονίστρια της ημερίδας η Μαρία Σαμολαδά, δημοσιογράφος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στην εφημερίδα ThessNews και στη webtv Myportal.gr.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ημερίδα με τίτλο «Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Συντάξεις Χηρείας», συνδιοργανώνεται με την Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΥΠΣΠΚΜ), την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΕΣΠΕΘ), την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) Θεσσαλονίκης, το Σύλλογο Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης (ΣΑΠΣΘ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ) και το Σύνδεσμο Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης (ΣΑΧΕΛΘ), ενώ στηρίζουν επίσης o Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, η Ένωση Αστυνομικών εν Αποστρατεία Θεσσαλονίκης, η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨