Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Π.Ο.Σ.: Ελέγξτε τις Συνταξιοδοτικές σας Πράξεις. Συνεργασία με ΓΛΚ - Οδηγίες για την 5ετία Μονάδων Εκστρατείας

Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ 
www.hellasmil.gr e-mail: info@hellasmil.gr
Τηλ. 6972717990                                               Αριθμ. Πρωτ. 6/2018

Αθήνα, 13 Φεβ. 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 92

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, τον Ιούνιο του 2017, εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 84 ανακοίνωση, που αφορούσε στον συνυπολογισμό ως πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας του χρόνου υπηρεσίας που διανύθηκε:

Σε Μονάδες εκστρατείας, σε Μονάδες και Υπηρεσίες και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ζώνης Μάχης, σε πολεμικά πλοία,
Σε αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες,
Στις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος, κλπ.

Επειδή περιήλθαν σε γνώση της Ομοσπονδίας αρκετές περιπτώσεις συναδέλφων που δεν έχει περιληφθεί στον υπολογισμό της σύνταξης τους η υπόψη πενταετία, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ επισκέφθηκε τον Γενικό Διευθυντή Συντάξεων του ΓΛΚ, για συνεργασία και ρύθμιση των σχετικών λεπτομερειών.

Κατόπιν των παραπάνω η Ομοσπονδία προτείνει στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους τα εξής:..............
Να ελέγξουν την ισχύουσα συνταξιοδοτική τους πράξη, εάν έχουν συμπεριληφθεί τα έτη που διανύθηκαν σε Μονάδες Εκστρατείας (μέχρι 5 έτη). Τα έτη αυτά αναγράφονται αριστερά στην πράξη, για όσους είναι δικαιούχοι.
Εφόσον δεν αναγράφονται τα έτη εκστρατείας, παρά την υπηρέτηση σε Μονάδες εκστρατείας, να καταθέσουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού (ΔΙΣ), (ισχύει για τους αποστράτους του ΣΞ), για την έκδοση της αντίστοιχης βεβαίωσης.
Να καταθέσουν τη βεβαίωση της ΔΙΣ στο ΓΛΚ, το συντομότερο δυνατόν.

Η διεύθυνση της ΔΙΣ είναι Θαλού και Πιττακού 10, Αθήνα ΤΚ 105 58, στην περιοχή της Πλάκας. Κατόπιν επικοινωνίας της ΠΟΣ, ο Διευθυντής της ΔΙΣ μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση στις αιτήσεις που θα υποβληθούν και μας ενημέρωσε ότι οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται και μέσω του e-mail της Υπηρεσίας gesdisarmy@gmail.com, τηλ. επικοινωνίας 2103221747, 2106552701.

Επισημαίνεται ότι εφόσον τα έτη σε Μονάδες εκστρατείας συμπίπτουν με έτη που έχουν καταχωρηθεί ως εξάμηνα πτητικά, καταδυτικά, αλεξιπτωτιστού κλπ, ΔΕΝ συνυπολογίζονται επιπλέον.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο                          Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικολόπουλος Βασίλειος              Παπαδόπουλος Βασίλειος

Ταξχος εα                                                  Ταξχος εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨