Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Βίντεο: Πτήση με F-16 έκανε ο πρωθυπουργός


Μια... έκπληξη περίμενε τους πάντες που ασχολούνται με τον πρωθυπουργό και τις δραστηριότητές του το πρωί της Πέμπτης.
Ο Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται από χθες στην Λάρισα, λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε στην 110 πτέρυγα μάχης, όπου τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.
Η έκπληξη φυσικά δεν ήταν αυτή, αλλά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός αποφάσισε να πραγματοποιήσει πτήση με F-16! Αυτό έγινε περίπου στις 12 το μεσημέρι, αφού προηγουμένως ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας για το εγχείρημα.

Ο κύριος Τσίπρας πέταξε με F-16 της 337 μοίρας, το οποίο έγραφε πάνω ALEXIS TSIPRAS.

ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ F-16:..................







Η απόφαση αυτή για την πτήση του πρωθυπουργού ελήφθη τρεις ημέρες μόλις πριν την αναχώρησή του για το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου πρόκειται να έχει κρίσιμες συνομιλίες με τον πρόεδρο Τραμπ για όλα τα ζητήματα.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε ο τρόπος που το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε να ενημερώσει για την ενέργεια αυτή του πρωθυπουργού, καθώς ενώ ο κύριος Τσίπρας βρισκόταν ήδη στην 110 Πτέρυγα Μάχης, εξεδόθη το -τουλάχιστον - πρωτοφανές «non paper», όπου επί λέξει αναφέρεται: «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού».



ΠΗΓΗ: protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι πρωθυπουργικές πτήσεις σίγουρα αποτελούν ιδιαίτερη τιμή προς τα Ελληνικά φτερά και γενικότερα προς το προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων.Δεν μπορεί όμως να περάσει απαρατήρητο και ασχολίαστο το γεγονός, οτι αυτή η πτήση πραγματοποιείται μόλις λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη περικοπή που υπέστησαν στη σύνταξη του Οκτωβρίου ( άνω των 200 ευρώ ) οι υψηλόβαθμοι και με πολλά έτη υπηρεσίας απόστρατοι Ιπτάμενοι,Βατραχάνθρωποι,Αλεξιπτωτιστές,Υποβρύχιοι και γενικά στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων.Όσον αφορά στα στελέχη αυτά του Υπουργείου Άμυνας,λόγω του αριθμού τους, (κατω των 1500 ατόμων) το όφελος για τον κρατικό προυπολογισμό είναι ελάχιστο,η ηθική όμως ζημία, λόγω του ισοπεδωτικού χαρακτήρα αυτών των περικοπών,απροσδιόριστη.Καλώς οι πτήσεις και οι επισκέψεις της Πολιτειακής ιεραρχίας στις ειδικές αυτές κατηγορίες προσωπικού, πλην όμως τα στελέχη αυτά διαβιούν σε καθεστώς επικινδυνότητας και ειδικής καταπόνησης, διότι εμπιστεύονται για το μέλλον αυτών και των οικογενειών τους την εκάστοτε Πολιτεία.Σε κάθε περίπωση δεν τους αρμόζει η πρακτική της <> απο τούς διάφορους στεγνά λογιστικούς και οικονομικούς<>.Με όλο το σεβασμό στους θεσμούς περιμένω κάποια δήλωση για το θέμα στο ανάλογο με την περίσταση επίπεδο.Το έχουμε ξαναπεί, άν πράγματι η πολιτεία είναι στο έσχατό της σημείο που δεν είναι ικανή να τιμήσει τα στελέχη των ειδικών κατηγοριών των ΕΔ τότε ας το πούμε και οι περικοπές θα πρέπει να αρχίσουν απο πολύ ψηλότερα συμπεριλαμβάνοντας και αυτούς που νομοθετούν βάζοντας όλοι πλάτη.Καλό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨