Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Οι ¨¨καναπεδάτο騨 και οι λιγοστοί συμμετέχοντες Απόστρατοι συμπαραστάτες των Σ.Α.


Συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι  στις τελευταίες κινητοποιήσεις των Συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας από τους Αποστράτους:.......................

Η Ένωση Αποστράτων Αξκών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ. ) και 
η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών  (Π.Ο.Σ.) 

Οι ΜΟΝΟΙ!!!!!!(σαν την καλαμιά στον κάμπο)

 Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ και Απόστρατοι

 Μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ. και απόστρατοι...

 ο Πρόεδρος της ΠΟΣ Β. Νικολόπουλος

Όσο και να ψάξαμε στην συγκέντρωση για να δούμε γνωστά πρόσωπα από τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Αποστράτων ....... αλλά και διαδικτυακά δεν είδαμε κανένα άλλο Προεδρείο να συμμετέχει!!!

Τις δικαιολογίες ..........περί βροχής κλπ ας πάνε να τις πούνε στο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ που ξημέρωσε ξεροσταλιάζοντας στο ΓΛΚ περιμένοντας τον Χουλιαράκη για να κερδίσουν  έστω και αυτά τα λίγα ψίχουλα της τελευταίας στιγμής. 

Η ΔΙΚΑΊΩΣΗ  <<κερδίζεται>> μόνον με αγώνες και με μπροστάρηδες όσους με την ψήφο μας στις Ενώσεις και στους Συλλόγους ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ και όχι απ΄τον καναπέ - το πληκτρολόγιο και τις αναρτήσεις με <<μεγάλες>> καλημέρες και καφέδες στο facebook στους διαδικτυακούς φίλους και συναδέλφους.

Για να μπαίνουν κάποτε κάποια πράγματα στην θέση τους
και να μην λέμε ότι μας φταίνε οι κυβερνώντες και οι άλλοι
Αυτοί κάναν την <<δουλειά τους>> και μεις έπρεπε να κάνουμε την δική μας 
Το φταίξιμο δυστυχώς είναι ολόκληρο ΔΙΚΌ μας.

Ο καθ΄ένας ας κάνει την αυτοκριτική του όταν οι Πτέραρχοι οι Στρατηγοί και οι Ναύαρχοι θα παίρνουν 1000 ευρώ σύνταξη
και οι υπόλοιποι από 500 έως 800


Υ.Γ.1 Ευτυχώς που το Συντονιστικό 8 ώρες πριν (για να διασωθεί) έβγαλε και <<ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ>> ανακοίνωση για την συμμετοχή μας.  

Υ.Γ.2 Όμως για να μην παίρνει όλους η μπάλα  όποιος σύλλογος ή Ένωση Αποστράτων συμμετείχε  ευπρόσδεκτα τα <<ντοκουμέντα σας>> για να επανορθώσουμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨