Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΖΗΝΩΝ»


Ανακοινώνεται ότι στις 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 πμ., πραγματοποιήθηκαν στη Λάρνακα τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου «ΖΗΝΩΝ», από την Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, στην παρουσία των Υπουργών Εσωτερικών, Άμυνας και Μεταφορών, Βουλευτών και μεγάλου αριθμού Ξένων Πρέσβεων και Στρατιωτικών Ακόλουθων. 


Το Συντονιστικό Κέντρο «ΖΗΝΩΝ» αποτελεί...........

ένα μοναδικό εργαλείο, όχι μόνο στα χέρια της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και στα χέρια των χωρών των οποίων οι αντίστοιχες υπηρεσίες θα κληθούν να παρέχουν βοήθεια και υποστήριξη στους άμαχους συμπατριώτες τους κατά τη διάρκεια μιας πιθανής, νέας εκκένωσης από χώρες της Μέσης Ανατολής. Η Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός Κέντρου με τις απαραίτητες υποδομές, ανταποκρίθηκε θετικά και έμπρακτα.


Η συνεχιζόμενη κρίση στις χώρες της Μέσης Ανατολής και η διαρκής πολιτική αστάθεια, έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση της μεταναστευτικής ροής προς τις χώρες της Ευρώπης, με τις θλιβερές συνέπειες που παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση. Η στρατηγική γεωγραφική θέση της Κύπρου, η διαχρονική ευαισθησία μας στα θέματα ανθρωπιστικού χαρακτήρα, η πολύχρονη εμπειρία μας σε επιχειρήσεις Ε-Δ αλλά και τα διδάγματα από τη μαζική εκκένωση αμάχων κατά την κρίση του 2006 στο Λίβανο, ώθησαν στην ανάληψη της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου Συντονιστικού Κέντρου, οι υποδομές του οποίου δίνουν τη δυνατότητα αποτελεσματική εκτέλεσης και διαχείρισης ανθρωπιστικών επιχειρήσεων χρηματοδοτώντας το έργο από το ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας που διαχειρίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών. Το Κέντρο “ΖΗΝΩΝ” εντάχθηκε στο οργανόγραμμα του ΚΣΕΔ και θα βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα για χρήση από οποιοδήποτε Υπουργείο ή Υπηρεσία της Δημοκρατίας και Ξένων Χωρών κατόπιν έγκρισης αιτήματος τους για διαχείριση έκτακτης κατάστασης κρίσης. 

πηγή:http://www.mod.gov.cy
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨