Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ Ε.Ε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ
ΠΣΑΕΜΘ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ Ε.Ε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/3/2017

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ,ενημερώθηκε το βράδυ της 14ηςΜαρτίου 2017 από ε.ε συναδέλφους ότι την 13ηΜαρτίου 2017 κάηκε η οικία του ε.ε συναδελφου μας ΕΜΘ Αλχία(ΠΖ) Τσιλδεράκη Κων/νου που υπηρετεί σε Μονάδα της Ξάνθης.Σε επικοινωνία μας μαζί του διαπιστώσαμε ότι εκτός από την ατυχία που του έτυχε συνάδελφος αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας με το μικρό παιδί του.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας καλεί όλους τους ε.ε και ε.α συναδέλφους ,να δείξουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στο συνάδελφο,ώστε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα αυτό και να επιστρέψει πάλι στην οικία του.
Ο λογαριασμός που ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει είναι :ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,ΙΒΑΝ GR 02 0171 9150 0069 1513 0009 433 με δικαιούχο Τσιλδεράκης Κωνσταντίνος.
Περιμένουμε την έμπρακτη συμπαράσταση για τον συνάδελφο μας. Σας ευχαριστούμε .Είμαστε δυνατοί και δεν το βάζουμε κάτω με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας

----------------------------------------------

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΥΣΕΚ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ


Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)
Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας – Εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Αρ. πρωτ.:20/2017
                                                 Άρτα, 14 Μαρτίου 2017
Την 13 Μαρτίου 2017, κατοικία συναδέλφου ο οποίος υπηρετεί σε μονάδα της Ξάνθης,  κάηκε λόγω πυρκαγιάς. Ο συνάδελφος είναι έγγαμος με τέκνο, το οποίο έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που όλοι ζούμε, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), καλεί όλους τους συναδέλφους ανά την Ελλάδα να μην αφήσουμε μόνο του το συνάδελφο, στο δύσκολο αγώνα που δίνει ο ίδιος και η οικογένεια του και να βοηθήσουμε με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας μας στο λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς
Τσιλδεράκης Κωνσταντίνος
IBAN: GR0201719150006915130009433
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Χαλάστρας
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)
6937348052
Ο Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Μαρκοστάμος
Ανθλγός (ΥΓ)
6976021133

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨