Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Αρχειοθέτηση της Αποφάσεως του ΣτΕ για τις Περικοπές των Αποδοχών των Στελεχών των Ε.Δ.;


Γράφει ο
Επ/γός(μηχ/κός Αερ/φών)
ε.α.Γεώρ. Δούφας

Κύριε υπουργέ Εθνικής Αμύνης,

ο πολιτικός οργανισμός με την επωνυμία "Ανεξάρτητοι Έλληνες"του οποίου προεδρεύετε, παρά το,κατά τις εκάστοτε,προ των εκλογών,διεξαγώμενες δημοσκοπήσεις,μικρό οπαδικό του πλήθος,επέτυχε την είσοδό του στη Βουλή και συμπράξας με τον πλειοψηφίσαντα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.για τη συγκρότηση και συνδιαχείριση της Κυβερνήσεως της Χώρας,έχει σήμερα αποκτήσει πολιτική δύναμη, την οποία εκμεταλλεύεται και αξιοποιεί με εις βάθος παρεμβάσεις στα πολιτικά πράγματα για αποτελέσματα με εμφανές το κομματικό-ιδεολογικό στίγμα.

Κύριε υπουργέ Εθνικής Αμύνης,η Κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχετε με το κόμμα σας ,ως πολιτικά ισότιμος,ίσοβαρής και ισοδύναμος, ασκεί την εξουσία με έλλειψη τεχνικής πολιτικής, με παραλείψεις δημοκρατικών μεθόδων, με αναδιάταξη προτεραιοτήτων στη λύση των οικονομικό κοινωνικών προβλημάτων των πολιτών και με νομοθετήσεις εξυπηρετούσες την προαγωγή του κομματικού συμφέροντος.

Ασφαλώς έχετε αντιληφθεί ότι πολλοί εκ των ε.ε.και ε.α.στρατιωτικών των Ε.Δ. παρέσχον την ψήφον τους στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" αξιολογήσαντες τον πρόεδρό τους ως....... πολιτικό ανακαινιστή, νεωτεριστή, μεταρρυθμιστή της πολιτικής,ως πολιτικό φιλόπονο, επίμονο, συγκροτημένο και αξιόπιστο και διακρίνοντες στον προεκλογικό προγραμματικό του λόγο έντιμο και ειλικρινή πρόθεση και αποφασιστηκότητα για αναβαφτίση των Ε.Δ.,για αποκόλληση και ανέλκυσή τους από το ηθικοκοινωνικό τέλμα στο οποίο ώθησαν αυτές πολιτικές πράξεις προηγουμένων κυβερνησάντων,για επανασύνδεσή τους με την ουσία της οντότητός τους,για αναστήλωση του πεπτωκότος ηθικού τους φρονήματος και επαναπροσδιορισμό του κύρους τους.

Στο σύνολο των προεκλογικών σας προθέσεων και .υποσχέσεων,Κύριε υπουργέ,προσεθέσατε και την ολοκλήρωση της εφαρμογής της αποφάσεως του ΣτΕ για τις περικοπές μισθών και συντάξεων των στρατιωτικών.

Κατά τον διαρρεύσαντα ως την σήμερον χρόνο σε ουδεμία ενέργεια έχετε προβεί εκτός της καταθέσεως στο πεινασμένο μαρξιστικό υπουργείο οικονομικών του εκ 50 εκ € ποςού προκειμένου το ποσό τούτο διανεμηθεί αναλόγως στους δικαιωθέντες από το ΣτΕ στρατιωτικούς.

Εμείς την τύχη τούτων των χρημάτων δεν γνωρίζομε. Εσείς,κύριε υπουργέ εξαντλείτε την υπόσχεσή σας στις συνεχείς ρηματικές σας ανακοινώσεις ότι συντόμως τα δικαιούμενα χρήματα θα χορηγηθούν,τον χρόνον όμως χορηγήσεως αποσιωπάτε.

Ούτως εχόντων των γεγονότων,ευλόγως εγείρεται η υποψία σε όλους μας μήπως τούτα τα χρήματα διετέθησαν η διατίθενται για τους μισθούς των διοριζομένων συμβούλων και παρά συμβούλων των υπουργών,για τους μισθούς των διοριζομένων λόχων του ΣΥΡΙΖΑ παίδων,για τους μισθούς των διοριζομένων συγγενών,φίλων και ερωτικών συντρόφων των υψηλών της Κυβερνήσεως στελεχών;

Κύριε υπουργέ γνωρίζετε,ως από ετών πολιτικός,ότι οι από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 δημοκρατικές,όπως αρέσκεσθε να αποκαλείσθε,πολιτικές δυνάμεις εξεπόνησαν και επαγίωσαν για τις Ε.Δ. και τα στελέχη αυτών μία πολιτική αποδομής και φθοράς τους, διαβρώσεως και αποσυνθέσεώς τους,απαξιώσεως,ευτελισμού και ηθικής αποστεώσεώς τους.Οι κατά την εξαετία της οικονομικής κρίσεως κυβερνήσαντες,εξεπόνησαν,ειδικά για τους στρατιωτικούς,ένα οικονομικό σύστημα πτωχοποιήσεώς τους και εκφυλισμού της στρατιωτικής τους οντότητος,στρατιωτικούς με καθαιρεμένη την αξιοπρέπεια και το κύρος,με εκδαρμένη την υπόστασή μας.

Παραδώσαντες την εξουσία,μας εγκατέλειψαν σφαδάζοντες εν οδυνηραίς ερημίας.Εσείς ως υπουργός Εθνικής Αμύνης,προς τον οποίο ευδοκήσαμε,ως την σήμερον απολαμβάνετε το θέαμα ,συνεχώς υποσχόμενος.

Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η αδράνειά σας για υλοποίηση της υποσχέσεώς σας κτίζει βαθμηδόν την πολιτική σας αναξιοπιστία,η δε τυχόν πρόθεσή σας για αρχειοθέτηση της αποφάσεως του ΣτΕ θα απειλήσει,εν ευθέτω χρόνω,την παρουσία σας στην πολιτική σκηνή της Χώρας και σε κάθε περίπτωςη θα καταδείξει ότι η εξουςία σας,ως υπουργού Εθνικής Αμύνης,έχει όρια δράσεως περιορισμένα, εξαρτώμενα από τους όρους της συμφωνίας της κυβερνητικής συνεργασίας.

Εμείς κύριε υπουργέ δεν θα παύσομε να κτυπάμε τη θύρα σας και να σας καλούμε:

Κύριε υπουργέ!
ΜΕΜΝΗΣΟ ΤΩΝ ΥΠΕΣΧΗΜΕΝΩΝ ΣΑΣ.

4 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΔΗ Ο ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ : " ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΥΕΘΑ ? " ΤΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ?? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΑΞΕΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΘΑΚΛΑΜΜΕΝΟΥ..!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τους ενοχλειτε , εχουν δουλειές !

    https://www.youtube.com/watch?v=yvj_GpCmngM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να πάθετε!!!! Ποιος σας είπε να τον ψηφίσετε? ''Κε Υπουργέ Εθνικής Αμύνης?'' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ Κε συνάδελφε!!! Η ευγένεια και ο καθωσπρεπισμός μας έφαγε!!! Αποκαλέστε τους όπως τους αξίζει επιτέλους!!! 'Η μήπως πιστεύετε πως έτσι θα σας δώσουν αυτά που δικαιούστε? ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Μέχρι τότε καληνύχτα και να χαίρεστε ΑΥΤΗ τη δημοκρατία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Totolakis , το γραφείο του παροντος ΥΕΘΑ ...αεροποριοκρατείται αλλά τη δουλειά τους κάνουν μόνο ορισμένοι που εχουν στήσει παράγκα επαναφοράς κομματικών φίλων, υποστήριξης πτεράρχων στις ετήσιες κρίσεις, ρουσφέτια μεταθέσεων και διώξεων κλπ κλπ. Από τετοια μαγαζάκια περιμένετε να προωθηθεί το κοινό καλό; Ψάξτε και θα βρείτε ποιοι προαυλίζονται καθημερινά στο υπουργικό γραφείο και στα επιτελικά γραφεία. Ψαξτε να βρειτε τις υπόγειες διαδρομές "ρουσφετιων" που μας ξαναγυρίζουν 20-30 χρόνια πίσω ! Κάποια στοιχέια ήδη προωθούνται από κάποια στελεχη στη δικαιοσυνη, γιατι σε πολλες περιπτώσεις καταπατούνται και οι προβλέψεις στους νόμους . Εν ολίγοις θα σκάσουν πολλά τους επόμενους μήνες και κάποιοι θα τρεχουν να κρυφτούν ή θα δηλώνουν ως συνήθως αναρμόδιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨