Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Υλοποίηση προτάσεων ΣΕΕΝΣΑ (έγγραφα)Ο ΣΕΕΝΣΑ, μια προσπάθεια συναδέλφων αεροπόρων που ξεκίνησε μόλις τον Ιούλιο του 2015, στους λίγους μήνες ύπαρξης του κινήθηκε και κινείται δραστήρια, αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν χρόνια την καθημερινότητα και την υπηρεσιακή ζωή των συναδέλφων αεροπόρων.

Θέματα στην ατζέντα του Συνδέσμου που κυριάρχησαν είναι...... η εξέλιξη των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ), επιστολή στον κο ΥΕΘΑ 8-12-2015 Βαθμολογική Εξέλιξη Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ), η αποζημίωση των στελεχών την Πολεμικής Αεροπορίας για τις 24ωρες υπηρεσίες, επιστολή στον κο Α/ΓΕΑ 26-11-2015 Αποζημίωση Στελεχών Πολεμικής Αεροπορίας σε Εκτέλεση 24ωρης Υπηρεσίας, η στελέχωση του Σώματος Έρευνας Πληροφορικής της Π.Α., επιστολή στον κο Α/ΓΕΑ 2-12-2015Στελέχωση Σώματος Έρευνας Πληροφορικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σήμερα στις πρώτες μέρες του νέου έτους είναι πλέον ευδιάκριτα τα αποτελέσματα της δράσης μας, έτσι μπορούμε πλέον να πληροφορήσουμε τους συναδέλφους για την εξέλιξη στα θέματα που θέσαμε, η οποία προς ικανοποίηση όλων είναι θετική σε όλα τα προαναφερθέντα θέματα.

Στο θέμα της βαθμολογικής εξέλιξης των Εθελοντών Μακράς Θητείας το Στρατιωτικό Γραφείο του κου ΥΕΘΑ, τρεις μέρες μόλις μετά την αποστολή της επιστολής από το ΣΕΕΝΣΑ, στις 11-12-2015, απέστειλε Υπηρεσιακό Σημείωμα προς τα τέσσερα επιτελεία, αναφέροντας ότι προτίθεται να εξετάσει το θέμα της εξέλιξης των Εθελοντών Μακράς Θητείας, ζητώντας ταυτόχρονα απόψεις και προτάσεις έως 28-12-2015.

Στο θέμα της αποζημίωσης των 24ωρων υπηρεσιών για τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία να επισημάνουμε ξανά ήταν τα μόνα στελέχη από όλους τους κλάδους που δεν λάμβαναν την ανωτέρω αποζημίωση, με έγγραφο του ο κος ΑΓΕΕΘΑ με ημερομηνία 17-12-2015, δύο εβδομάδες μετά την αποστολή της επιστολής μας, καθορίζει την καταβολή της αποζημίωσης και για τους τρεις κλάδους με έναρξη ισχύος την 1-1-2016.


Στο θέμα της στελέχωσης του ΣΕΠ/ΠΑ οι πληροφορίες που φτάνουν στο Σύνδεσμο μας είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα βαίνει προς οριστική επίλυση και πως σύντομα, εντός του 2016, ένα θέμα που ταλανίζει μεγάλη μερίδα συναδέλφων θα έχει επιλυθεί.

Με βάση τα προαναφερθέντα δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι για την ως τώρα προσπάθεια μας. Παρόλο που μας καθύβρισαν, μας χλεύασαν, έβγαλαν όση χολή περισσεύει στα σπλάχνα τους εναντίον μας, ας συνεχίσουν να αναρωτιούνται το λόγο ύπαρξης μας. Πλέον η απάντηση υπάρχει, είμαστε η φωνή των ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε δίκαια αιτήματα ετών που ουδείς ενδιαφέρθηκε να προβάλει ως τώρα και να διεκδικήσει για εμάς. 

Αιτήματα που εμείς και τα προβάλουμε και τα κερδίζουμε. Μαζί με μια φωνή, σαν μια γροθιά καταφέραμε αυτά τα λίγα αλλά σημαντικά στο λίγο χρόνο που υπάρχουμε, δεν σταματάμε εδώ συνεχίζουμε, αγωνιζόμαστε για το δίκαιο για το υγιές για το αυτονόητο! 

Ο ΣΕΕΝΣΑ είναι η φωνή όλων των Αεροπόρων χωρίς ταξικούς και κομματικούς περιορισμούς, ήρθε για να χτίσει κι όχι για να γκρεμίσει, ήρθε να δώσει κι όχι να πάρει, ήρθε να μείνει και θα μείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨