Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

ΠΣΑΕΜΘ: Οι Στρατιωτικοί ΔΕΝ είναι "ένστολοι" & τα Ταμεία είναι Μετοχικά και όχι επικουρικά!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ 
Αρ Αποφασης Ειρηνοδικειου Ορεστιάδος 13/2013 (6-12-2013)
E-mail: psaemth@yahoo.gr και psaemth.gr@gmail.comps Site: www.emth.gr Αναγεννήσεως 184,Ορεστιάδα,ΤΚ 68200

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-07-2014 
Με έκπληξη μας ακούσαμε τον πρώην Υπουργό Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη, το πρωί του Σαββάτου 12 Ιουλίου 2014 στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μιλώντας για το ασφαλιστικό , να λέει ότι το μόνο που απομένει να γίνει, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και την συμφωνία με την τρόικα που είχε ξεκινήσει από το 2012, είναι να ολοκληρωθεί η ενοποίηση όλων των επικουρικών ταμείων στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών ΕΤΕΑΜ με την ενσωμάτωση σε αυτό των........ Μετοχικών Ταμείων των «ενστόλων» και συμπλήρωσε ότι αυτό θα γίνει άμεσα ,και ο παριστάμενος δημοσιογράφος συμπλήρωσε ότι αυτό αποτελεί προαπαιτούμενο και έχει συμφωνηθεί με τη τρόικα να εκπληρωθεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.

Μετά από αυτά θα θέλαμε να πούμε ότι οι Στρατιωτικοί ΔΕΝ είναι «ένστολοι» ,και τα Ταμεία είναι Μετοχικά και όχι επικουρικά!! (για αυτό έχουμε έγγραφες απαντήσεις από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας)

Καλούμε
1. Την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δηλαδή τον ΥΕΘΑ κ. Δ. Αβραμόπουλο, την ΑΝΥΕΘΑ κ. Φ. Γεννηματά και τον ΥΦΕΘΑ κ. Ι. Λαμπρόπουλο με δημόσια δήλωσή τους να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν και να τοποθετηθούν για το θέμα.

2. Την Στρατιωτική ηγεσία δημόσια και ευθαρσώς να τοποθετηθεί για το σοβαρό αυτό θέμα και να ενημερώσουν τα ε.ε και ε.α Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

3. Τις «θεσμικές» ενώσεις αποστράτων να τοποθετηθούν επί του θέματος, και να ενημερώσουν τους αποστράτους
Για το Δ.Σ

Παναγιώτου Δημήτριος                      Καραγιάννης Χαράλαμπος

Πρόεδρος                                                     Γεν.Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨