Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Επίδομα Εξομάλυνσης 176 ΕΥΡΩ‏. Εκδίκαση παλαιών υποθέσεων μέσα στο 2014!Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο δεχθήκαμε ενημέρωση από συναδέλφους για το Επίδομα Εξομάλυνσης 176 ΕΥΡΩ‏. Για παλαιές υποθέσεις που εκδικάζονται μέσα στο 2014:

<<Φωτιά>> έχουν πάρει κατακαλόκαιρο τα κινητά & τα email 

συναδέλφων,ότι στο β΄εξάμηνο 2014 και σε διαφορετικές ημερομηνίες εκδικάζονται οι αγωγές για το επίδομα των 176 ευρώ στα Διοικητικά Πρωτοδικεία.
 Αρκετοί συνάδελφοι που είχαν.........
στείλει χρήματα 25 ή 10 ευρώ σε δικηγορικά γραφεία των Αθηνών αλλά και της περιφέρειας πριν από 7-8 χρόνια ενημερώνονται ότι έχουν συμπεριληφθεί για την εκδίκαση του επιδόματος.
Τελευταίως τους ζητούνται αιτήσεις εξουσιοδότησης (σε όσους θέλουν να συνεχίσουν την αγωγή) και ενημερώνονται για την δικάσιμο ημέρα στα Διοικητικά Πρωτοδικεία.
Με την αποστολή επικυρωμένης από το ΚΕΠ  εξουσιοδότησης ζητούνται και 5 ευρώ για έξοδα χαρτοσήμανσης. 

Το τι θα πράξει ο καθένας είναι δική του απόφαση.

Για ευρύτερη όμως ενημέρωση των συναδέλφων παραθέτουμε παλαιότερες αναρτήσεις του διαδικτύου για το ίδιο θέμα με ποιο χαρακτηριστική στο bloko.gr : 

"Δυστυχώς, το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 95/2013 απόφαση της Ολομελείας, δικάζοντας για τους δικαστικούς υπαλλήλους, απέρριψε τη σχετική αγωγή, η δε απόφαση αυτή αποτελεί επί του παρόντος δεδικασμένο για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους (συμπεριλαμβανομένων και των αστυνομικών). Απο ότι προβλέπεται όλες οι αγωγές που έχουν κατατεθεί για το Επίδομα 176 Ευρώ και αναμένεται να εκδικασθούν το 2014 θα απορριφθούν με βάση την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δείτε το στον παρακάτω σύνδεσμο


H απ. 95/2013 Ολ. ΣτΕ | Δεν δικαιούνται οι δικαστικοί υπάλληλοι το επίδομα των 176 ευρώΗ Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ. αριθμ. 95/2013 απόφασή της, έκρινε ότι οι δικαστικοί υπάλληλοι δε δικαιούνται το επίδομα των 176 ευρώ κάνοντας δεκτή την αίτηση αναίρεσης του Ελληνικού Δημοσίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨